Rar se intampla sa gasesti unul de vanzare. Mercedes-ul din 2003 are motor de 5.8 litri si 320 km/h in bord

Rar se intampla sa gasesti unul de vanzare. Mercedes-ul din 2003 are motor de 5.8 litri si 320 km/h in bord
  • Rar se intampla sa gasesti unul de vanzare
  • Mercedes-ul din 2003 are motor de 5.8 litri si 320 km/h in bord
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune cuprinde inclusiv scaune fata cu functie de ventilatie. Plus tapiterie din piele partial perforata.

Un exclusivist Mercedes E500 a fost scos, recent, la vanzare, pe internet. Fabricat in cursul anului 2003, impresionantul exemplar de culoare alba a primit nenumarate imbunatatiri din partea specialistilor Brabus, lista ingredientelor magice culminand cu propulsorul V8 de 5.8 litri si undeva in jurul a 400 de cai, dupa spusele actualului proprietar.

Brabus E-Class 5.8

Brabus E-Class 5.8

Brabus E-Class 5.8

Pe langa noua motorizare de sub capota, acelasi W211 se mai poate lauda, inutil de mentionat, si cu o pereche de spoilere restilizate. Reteta specifica departamentului exterior continua cu pragurile proeminente, evacuarea cvadrupla si jantele din aliaj cu design in sase spite duble, daca mai trebuia cumva precizat.

La interior, de cealalta parte a portierelor, Mercedes-ul transformat de Brabus intr-un soi de E580 beneficiaza de tapiterie din piele partial perforata, finisata in negru, de ornamente realizate din lemn. Si, relativ surprinzator pentru un model din 2003, scaune fata cu actionare electrica, plus functie de memorare a pozitiei, incalzire si ventilatie.

Oferita in schimbul unei sume de aproximativ 20.450 de euro, respectiva reteta se mai poate mandri, printre altele, si cu un vitezometru gradat pana la 320 km/h, cu o suspensie pe aer, cu climatizare automata, instalatie de spalare pentru farurile cu xenon, player audio cu display retractabil. Si 41.066 de kilometri.

Brabus E-Class 5.8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Brabus E-Class 5.8
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2021