Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Masina cu motor V8 biturbo se vinde acum la pret de Golf

Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Masina cu motor V8 biturbo se vinde acum la pret de Golf
  • Regreta si azi ziua in care a cumparat-o
  • Masina cu motor V8 biturbo se vinde acum la pret de Golf
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu o tapiterie din piele partial perforata si scaune fata multifunctionale. Totodata, din peisaj nu lipseste nici sistemul inteligent de tractiune integrala.

Ce mai poti cumpara in ziua de azi cu suma 25.950 de euro? Un VW Golf de ultima generatie, destul de bine echipat, pare sa reprezinte alegerea cea mai inteleapta.

Dar daca vrei ceva mai distractiv? Ei bine, astfel se naste urmatoarea intrebare: ce-ai zice de un Porsche Cayenne fabricat in cursul anului 2007?

TechArt Magnum de vanzare

Scoasa la vanzare in schimbul sumei de, evident, 25.950 de euro, respectiva masina se remarca numai decat prin tuningul de la exterior. Din gama TechArt Magnum.

Format din spoilere agresiv stilizate si alte nenumarate elemente batatoare la ochi, pachetul in cauza a costat peste 55.000 de euro. De unul singur.

Acelasi Porsche Cayenne fabricat in cursul anului 2007 se mai poate lauda insa si cu un motor cel putin la fel de impresionant. Un V8 biturbo de 4.8 litri si 500 CP.

Meniul specific respectivului TechArt Magnum continua cu tapiterie din piele partial perforata. Plus scaune fata multifunctionale, printre altele.

Impozanta masina mai dispune, de asemenea, si de suspensie pneumatica, faruri cu xenon, trapa cu actionare electrica. Si chiar un display Alpine pentru plafon.

Despre acelasi Porsche Cayenne fabricat in cursul anului 2007 mai trebuie spus si cati kilometri a parcurs pana in clipa de fata. Aproape 155.000.

TechArt Magnum de vanzare

TechArt Magnum de vanzare

TechArt Magnum de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (71) Poze TechArt Magnum de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2020