Renault Clio RS by CamShaft - Desfat cu stickere si cai putere

Renault Clio RS by CamShaft - Desfat cu stickere si cai putere
Cu un succesor pe urmele sale, dezvaluit chiar zilele trecute in cadrul Salonului Auto de la Paris, cel de-al treilea Renault Clio RS din istorie traieste ultimele clipe de glorie din cariera sa. Nu e insa timp de vaicareli. Inca exista numeroase companii de tuning dornice sa modifice hot-hatch-ul frantuzesc.
Distribuie pe Facebook

Ajunsa pe mainile specialistilor de la CamShaft, actuala generatie a modelului Renault Clio RS a fost luata numaidecat la rost pentru exteriorul sau monoton si rezolvata instant cu o folie gri mat, plus stickere verde aprins. De asemenea, cu acelasi verde aprins ne intalnim si la nivelul jantelor pe 17 inci, servite acum in compania unor semi-slick-uri marca Kumho. Si daca tot am facut trecerea de la caroserie la sasiu, atunci merita precizat si ca franele oferite in standard de hot-hatch-ul frantuzesc au fost inlocuite cu unele preluate de la un Megane R26.R, in timp ce suspensia prezenta la datorie poarta mai nou semnatura celor de la H&R.

Renault Clio RS by CamShaft - Desfatare cu stickere si cai putere

Sub capota, propulsorul aspirat de doi litri si 200 cai putere s-a ales cu o unitate de control optimizata, un filtru de aer de la K&N si un sistem de evacuare complet imbunatatit, modificarile operate aducand un plus de circa 25 CP si 35 Nm sau, daca vrei, un total de 225 cai putere si 250 Newton-Metri. Din pacate, "noile" performante nu au fost momentan anuntate, insa este bine de stiut ca versiunea standard are nevoie de undeva in jurul a sapte secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima urca pana la 225 kilometri pe ora.

Renault Clio RS by CamShaft - Desfatare cu stickere si cai putere

De la cai putere si alte specificatii tehnice ne mutam direct la interior, acolo unde noul Renault Clio RS by CamShaft ne intampina cu un roll cage finisat in, din nou, acelasi verde aprins, plus un set de stickere mai mult decat inutile si / sau inestetice.

Renault Clio RS by CamShaft - Desfatare cu stickere si cai putere

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Renault Clio RS by CamShaft
mai multe