Renntech a tunat noul Mercedes-AMG A45. Nemtii au stors 601 CP din motorul cu patru cilindri

Renntech a tunat noul Mercedes-AMG A45. Nemtii au stors 601 CP din motorul cu patru cilindri
  • Trei pachete de performanta
  • O simpla resoftare creste puterea la 474 CP
  • Versiunea de top propune 601 CP
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Renntech au dezvoltat un pachet de tuning pentru Mercedes-AMG A45. Hot hatch-ul din Stuttgart este propulsat de o unitate de 2.0 litri turbo, cea mai puternica din industria auto.

Hot hatch-urile au ajuns sa dezvolte puteri impresionante. Cel mai bun exemplu este noul Mercedes-AMG A45 care in varianta standard dezvolta 387 cai putere multumita unui propulsor de 2.0 litri turbo.

Modelul german este disponibil insa si intr-o versiune A45 S, caz in care cel de la volan are la dispozitie nu mai putin de 421 CP si 500 Nm cuplu, suficient pentru a ajunge la 100 de km/h in 3.9 secunde. Vorbim asadar de o compacta cu performante de supercar.

Mercedes-AMG A45 de la Renntech

Renntech stie ca poate extrage mai mult din unitatea cu patru cilindri, tocmai de aceea propune nu mai putin de 3 pachete de performanta. Cu o simpla resoftare, nemtii au obtinut 474 CP si cu cateva piese schimbate puterea a crescut la 550 CP.

Pachetul de top include o turbina noua, evacuare mai putin restrictiva si un soft nou pentru ECU. Toate acestea fac ca motorul de 2.0 litri sa dezvolte nu mai putin de 601 CP.

Mercedes-AMG A45 de la Renntech

Tunerul nu se opreste aici. Spre finalul lunii februarie, nemtii anunta ca lanseaza un downpipe si un catalizator sport pentru acest model, astfel ca puterea va creste si mai mult.

Cat despre modificarile estetice, Renntech ofera momentan diverse seturi de jante cu diametrul de 19 sau 20 de inch, forjate sau turnate.

Mercedes-AMG A45 de la Renntech

Distribuie pe Facebook
mai multe