Reteta succesului pentru acest BMW M2: jante aurii de 6.800 de dolari de la Vossen

  • BMW-ul M2 a fost incaltat cu jante Vossen
  • Acestea au fost finisate in auriu
  • Costa de la 6.800 de dolari in sus
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui BMW M2 a optat pentru un set de jante de la Vossen care sa ii scoata si mai mult masina in evidenta. Acestea fac parte din gama "Forged Precision Series" iar intregul set pleaca de la 6.800 de dolari.

Gusturile in materie de tuning sunt extrem de diversificate. In timp ce unii prefera un tratament complet, care include jante, bodykit, suspensie, o culoare deosebita la exterior, interior retapitat si nu in ultimul rand modificari aduse motorului, altii se multumesc doar cu anumite elemente dintre cele enumerate.

BMW M2 cu jante Vossen

Proprietarul acestui BMW M2 nu a vrut fel de fel de artificii, ci s-a oprit la un set de jante care sa fure privirile tuturor. Acestea sunt denumite VPS-314T, fac parte din gama "Forged Precision Series" de la Vossen si au dimensiunile 20x9,5 inch pe fata si 20x10,5 inch pe spate. Mai mult decat atat, sunt finisate in auriu.

BMW M2 cu jante Vossen

Alegerea s-a dovedit una foarte buna iar contrastul cu nuanta albastra de la exterior este unul reusit. Dar apoi ne lovim de pret: de la 6.800 de dolari in sus. Daca pe vremuri iti puteai comanda jantele intr-o singura configuratie, acum ai mai multe optiuni.

BMW M2 cu jante Vossen

Spre exemplu, dimensiunile acestui set pot varia intre 19 si 24 de inch, iar clientul poate alege design-ul capacului central, poate cere diferite gravuri iar pentru ca jantele sa fie cat mai usoare, specialistii Vossen pot freza santuri speciale in spate, o metoda la care apeleaza din ce in ce mai multi constructori de jante.

BMW M2 cu jante Vossen

Dupa cum bine poti vedea, masina este stock in rest, iar propulsorul de 3.0 litri twin-turbo dezvolta ca si pana acum 370 de cai putere si 465 Nm cuplu, disponibil intre 1.400 si 5.560 rotatii pe minut. Masina atinge 100 de km/h in 4,5 secunde, sau cu 0,2 secunde mai rapid atunci cand vine cu transmisia M DCT cu 7 trepte si Drivelogic, si are o viteza maxima limitata la 250 de km/h.

BMW M2 cu jante Vossen

BMW M2 cu jante Vossen

BMW M2 cu jante Vossen

BMW M2 cu jante Vossen

BMW M2 cu jante Vossen

BMW M2 cu jante Vossen

BMW M2 cu jante Vossen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW M2 cu jante Vossen
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2017