Reteta unei nebunii: Cum sa-ti construiesti acasa propriul BMW 1M

Reteta unei nebunii: Cum sa-ti construiesti acasa propriul BMW 1M
  • Urmatorul BMW Seria 1 ascunde sub capota o unitate N54 usor modificata
  • Acelasi hatchback bavarez ne intampina inclusiv alaturi de numeroase bunatati exterioare
  • Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici imbunatatirile interioare
Distribuie pe Facebook

Se ia un BMW Seria 1 de prima generatie, se condimenteaza cu motorizarea bi-turbo N54, plus alte cateva ingrediente bine alese, iar rezultatul final este, probabil, primul si singurul 1M Hatchback din lume.

Chiar daca s-a nascut cu o unitate de doi litri si un total de cinci portiere, urmatorul BMW Seria 1 a visat dintotdeauna sa ajunga un automobil sport, sinonim cu performanta absoluta.

A lucrat din greu de-a lungul vietii sale, iar dorinta sa a devenit in cele din urma realitate multumita proprietarului sau pasionat de tuning - si posesor al unui astfel de atelier.

BMW 1M hatchback

BMW 1M hatchback

Drept urmare, spre deosebire de momentul iesirii de pe portile fabricii, hatchback-ul bavarez iese acum in evidenta printr-o parte frontala imprumutata direct de la coupe-ul 1M.

Prizele de aer omniprezente nu sunt insa singurele detalii definitorii ale spoilerului fata, o prelungire proeminenta din fibra de carbon completand perfect meniul cu pricina.

Urmeaza extensiile generoase aplicate aripilor laterale si eleronul posterior din categoria BMW Performance, rezultatul final fiind decorat in nuanta Atacama Yellow si condimentat cu jante pe 19 inch.

In ceea ce priveste departamentul interior, lista cu ingrediente magice include o combinatie de piele si alcantara de culoare neagra, livrata la pachet alaturi de aceleasi accesorii originale BMW Performance.

BMW 1M hatchback

BMW 1M hatchback

Odata rezolvata partea estetica, hatchback-ul bavarez a fost trecut printr-un tratament pentru cresterea performantelor inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice.

Asa se face ca in locul suspensiei fixe oferita in standard ne lovim, mai noua, de una ajustabila de la KW, pe cand forta de franare este acum asigurata de componente marca AP Racing.

Cat despre compartimentul motor, ei bine... urmatorul BMW Seria 1 se poate lauda cu aparitia unei unitati N54, dotata cu turbine RB Turbo, intercooler Extreme Turbo, evacuare Eisenmann, plus alte cateva pentru o doza extra de cai putere si Newton-Metri. Intrebari?

BMW 1M hatchback

BMW 1M hatchback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW 1M hatchback
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2015