Rolls-Royce Ghost by SPOFEC sau Cum transformi o limuzina in masina sport

Rolls-Royce Ghost by SPOFEC sau Cum transformi o limuzina in masina sport
  • Germanii de la Novitec Group s-au apucat de modificat si Rolls-Royce-uri
  • Primul proiect al proaspat infiintatei divizii SPOFEC are la baza un Ghost
  • Clientii au la dispozitie numeroase imbunatatiri, inclusiv un total de 709 CP
Distribuie pe Facebook

Recunoscuti pentru creatiile lor ce implica modele ale italienilor de la Ferrari, Lamborghini si Maserati, specialistii Novitec Group au ales sa ne surprinda de-aceasta data cu un proiect ce are la baza... britanicul Rolls-Royce Ghost. Lectia de tuning predata de proaspat infiintata divizie SPOFEC ar trebui sa serveasca drept exemplu tuturor celor cauta sa transforme o limuzina de lux, ce cantareste aproape doua tone si jumatate, in masina sport.

Dezamagit de cei "numai" 570 CP si 780 Nm din dotarea limuzinei Rolls-Royce Ghost? Si noi suntem de aceeasi parere, cele "doar" cinci secunde necesare realizarea sprintului 0 - 100 km/h fiind, de asemenea, complet inacceptabile! Din fericire, industria tuningului ofera o solutie salvatoare si pentru cei care se confrunta cu astfel de probleme.

SPOFEC, proaspat infiintata divizie a Novitec Group ce are ca obiectiv imbunatatirea a tot ceea ce misca in gama producatorului britanic de automobile de lux, a pregatit, de exemplu, doua versiuni diferite de putere, varianta de top storcand din V12-le bi-turbo prezent la datorie undeva in jurul a 709 cai putere si 978 Newton-Metri - indeajuns pentru ca primii 100 km/h sa vina acum dupa fix 4.4 secunde.

Rolls Royce Ghost by SPOFEC

Rolls Royce Ghost by SPOFEC

Specialistii germani nu par sa fi avut curajul necesar si pentru a indeparta limitarea electronica impusa la 250 de kilometri pe ora, astfel ca valoarea caracteristica vitezei maxime ramane complet neschimbata. Nu acelasi lucru se poate insa despre suspensia pneumatica, un modul proaspat aparut in peisaj coborand garda la sol cu cateva zeci de milimetri bune.

In plus, pentru a le arata tuturor celor din jur ca au de-a face cu un Rolls-Royce Ghost modificat, designerii SPOFEC s-au ingradamit sa creeze un pachet aerodinamic pe masura performantelor tehnice, spoilerele fata si spate agresiv-stilizate, respectiv pragurile laterale proeminente si eleronul subtil atasat portbagajului atragand asupra lor intreaga atentie.

Asta pe langa jantele din aliaj pe 22 inch care, la nevoie, pot ascunde chiar si un sistem de franare accesorizat cu discuri carbon-ceramice. Si daca tot am ajuns la final, ce-ar fi sa precizam si de evacuarea sport, dotata cu valve controlabile? Din pacate, specialistii germani ne-au interzis pentru moment bucuria de a afla si cum suna limuzina britanica de lux in urma tratamentului suferit.

Rolls Royce Ghost by SPOFEC

Rolls Royce Ghost by SPOFEC

Rolls Royce Ghost by SPOFEC

Rolls Royce Ghost by SPOFEC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Rolls Royce Ghost by SPOFEC
mai multe