RS Tuning ne tenteaza cu un Megane RS de peste 300 cai putere

RS Tuning ne tenteaza cu un Megane RS de peste 300 cai putere
Cu toata nebunia creata in jurul Salonului Auto de la Frankfurt, ai fi tentat sa afirmi ca proiectele de tuning au intrat intr-un anonimat total. Nimic mai fals insa. Si avem exemple concrete care sa ne sustina aceasta afirmatie, printre acestea numarandu-se si un Renault Megane RS250 modificat de birtanicii de la RS Tuning.
Distribuie pe Facebook

Proiectata pentru a concura in deliciosul segment al hot hatch-urilor, cu modele precum Ford Focus ST, Opel Astra OPC sau Volkswagen Golf GTI, cea mai noua generatie a popularului Renault Megane RS ascunde sub capota un propulsor turbo de doi litri, ce livreaza celui aflat la volan fix 250 cai putere. Drept urmare, in lista cu cifre impresionante se inscriu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 6.1 secunde si o viteza maxima de 245 km/h, insa se pare ca intotdeauna este loc de mai bine.

Cei care vor mai mult de la al lor hot hatch nascut in Franta pot apela acum la o companie britanica de tuning ce raspunde la numele de RS Tuning. Lista cu bunatati include printre altele o unitate de control optimizata, un intercooler marca Forge Motorsport si o evacuare semnata Milltek, rezultatul final fiind de-a dreptul impresionant - motorul 2.0 turbo dezvolta acum nu mai putin de 320 cai putere.

Din pacate, 'noile' performante raman momentan un mister, insa suntem aproape siguri ca noul Renault Megane RS250 by RS Tuning va face fata cu brio oricarei provocari.

Distribuie pe Facebook
mai multe