RUF 3800S - Tuning de 420 cai putere pentru noul Boxster / Cayman

RUF 3800S - Tuning de 420 cai putere pentru noul Boxster / Cayman
Germanii de la RUF au pregatit numeroase surprize pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, pe lista cu premiere remarcabile inscriindu-se si noul RUF 3800S, un program de tuning ce promite 420 cai putere pentru ultima generatie a modelului Boxster / Cayman.
Distribuie pe Facebook

Cei care au pus mana pe un exemplar al ultimei generatii Porsche Boxster / Cayman au noi motive de bucurie. Germanii de la RUF au prezentat cu ocazia celei de-a 83-a editii a Salonului Auto de la Geneva programul de tuning RUF 3800S, ce aduce cu sine - pentru inceput - un propulsor aspirat de 3.8 litri, capabil sa puna la dispozitia viitoriilor clienti undeva in jurul a 420 cai putere si 450 Newton-Metri.

RUF 3800S

Drept urmare, atunci cand este inzestrat cu pachetul RUF 3800S, noul Porsche Boxster / Cayman este nu doar cu aproximativ 100 CP mai puternic decat modelul aflat la baza, ci se bucura si de un plus de aproximativ 20 cai putere atunci cand este implicat intr-o comparatie directa cu ultima generatie a modelului Porsche Cayman.

RUF 3800S

Si asta nu e tot. Asa cum era de asteptat, impresionanta creatie a companiei germane de tuning se mai poate lauda si cu un plus de agresivitate viuzala, detaliu conferit de spoilerele fata / spate restilizate si pragurile laterale redesenate ce compun noul kit aerodinamic. De asemenea, de pe lista cu atractii principale nu lipsesc nici noile jante, ce beneficiaza de un design cu cinci spite.

RUF 3800S

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2013