Rusii au montat un motor de Zonda sub capota acestui Mercedes W123. Cati CP are acum masina germana

Rusii au montat un motor de Zonda sub capota acestui Mercedes W123. Cati CP are acum masina germana
  • Cel mai nebun tuning al planetei vine din Rusia
  • Un batran Mercedes W123 a primit V12-le unui Pagani Zonda
  • Masina germana are acum 560 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Cel mai nebun tuning al planetei vine din Rusia, acolo unde un batran Mercedes W123 a primit inima unui... Pagani Zonda. Masina germana se lauda acum cu un total de 560 de cai putere, livrati rotilor spate prin intermediul unei cutii de S73 AMG.

Un Ferrari cu jante pe 24 inch si sistem multimedia de ultima generatie, un Hummer H2 capabil sa se lupte in cai putere cu extremul Bugatti Veyron sau un Rolls-Royce modificat pentru a castiga fiecare eveniment de drag organizat?

Daca ar fi sa precizezi cel mai nebun tuning pe care l-ai intalnit la viata ta, care ar fi acela? Nu te grabi sa ne raspunzi la intrebare. Inca nu ai apucat sa vezi chiar totul, iti garantam acest lucru.

Sau, cine stie, poate ca la noi a ajuns mai tarziu povestea acestui Mercedes W123 echipat cu propulsorul V12 de 7.3 litri al unui Pagani Zonda. Cert este ca batrana masina germana se poate lauda acum cu un total de 560 de cai putere.

Mercedes W123 cu motor de Zonda

Asadar, nu este deloc de mirare ca transplantul de motor a fost urmat de unul de cutie, livrarea valorilor maxime catre puntea spate realizandu-se acum prin intermediul unei automate de S73 AMG.

Tocmai de aceea luam in calcul inclusiv posibilitatea ca unitatea aspirata de 7.3 litri anterior mentionata sa aiba tot ca sursa de proveninenta un Mercedes 73 AMG si chiar Pagani-ul Zonda, asa cum se lauda rusii in cazul de fata.

Indiferenta care ar fi adevarul, concluzia este aceeasi: nu in fiecare zi ai ocazia sa vezi un W123 cu atata putere la bord. 560 CP? Tot atat are si un Lamborghini Gallardo LP560-4, daca iti vine sa crezi.

Fireste, sansele ca modelul german sa accelereze de la 0 la 100 kilometri pe ora atat de repede - 3.7 secunde, precum supercarul italian sunt inexistente. Acelasi lucru se poate spune, cel mai probabil, si despre viteza de top.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2016