S-a filmat cand taia cu flexul plafonul masinii de un sfert de milion de euro. Acum a decis sa o vanda

S-a filmat cand taia cu flexul plafonul masinii de un sfert de milion de euro. Acum a decis sa o vanda
  • A taiat plafonul cu flexul
  • Motorul V8 dezvolta acum 850 CP
  • A mai incercat sa vanda masina si anul trecut
Distribuie pe Facebook

Jon Olsson, fost schior si actual youtuber, a decis sa-si vanda G-Class-ul 4x4² caruia anul trecut ii taia plafonul cu flexul. Masina a primit de atunci si alte cateva modificari, inclusiv mai multi cai putere sub capota.

Cu forma lui patratoasa si prezenta impunatoare, G-Class-ul este o masina care nu trece neobservata. Dar pentru a le arata tuturor ca pot mai mult, nemtii de la Mercedes au decis in urma cu ceva timp sa lanseze si cateva versiuni speciale ale celebrului off-roader.

Ne referim aici la acel G500 4x4² cu punti pe portale si garda uriasa la sol, la varianta G63 6x6 cu punte dubla pe spate sau la acel G650 Landaulet care poarta pe langa emblema Mercedes-Benz si pe cea a diviziei de lux Maybach. Pretul unui G-Class special este direct proportional cu exclusivitatea, tocmai de aceea majoritatea ajung in garajul unor oameni cunoscuti.

Jon Olsson, fost schior profesionist si mare impatimit auto, este unul dintre ei. Suedezul detine un G500 4x4² pe care insa l-a modificat...radical am putea spune, in contextul in care anul trecut i-a taiat plafonul cu flexul. Intre timp, masina a mai primit cateva imbunatatiri, inclusiv un plafon din material textil.

Totodata, motorul V8 de 4.0 litri twin-turbo, care din fabrica a venit cu 416 cai putere, a ajuns sa dezvolte 850 de cai putere, sunetul fiindu-i accentuat de un sistem de evacuare custom. Intr-un clip video recent, postat pe canalul sau de Youtube, Olsson a recunoscut ca a primit mai multe oferte pentru uriasul off-roader si ca a decis sa-l vanda.

Suma ceruta pe acest G500 4x4² devenit celebru este necunoscuta dar cu siguranta este mai mare decat cei 250.000 de euro pe care ii cere Mercedes-Benz pe unul complet stock. Olsson a mai incercat sa vanda masina si anul trecut dar in lipsa unei oferte serioase a decis sa o pastreze pana la urma.

Distribuie pe Facebook
mai multe