S-a filmat in timp ce taia cu flexul acoperisul masinii sale de un sfert de milion de €. VIDEO VIRAL

S-a filmat in timp ce taia cu flexul acoperisul masinii sale de un sfert de milion de €. VIDEO VIRAL
  • In Olanda se lucreaza la primul Mercedes G 500 4x4² cabrio
  • Off-roader-ul german a pierdut deja trei dintre montanti
  • Stalpul A si, odata cu acesta, parbrizul vor fi scurtate
Distribuie pe Facebook

Lumea a mai pierdut un Mercedes G 500 4x4² insa, in acelasi timp, a castigat cel mai probabil primul Mercedes G 500 4x4²... decapotabil.

Jon Olsson, schiorul care a uimit o lume intreaga cu colectia sa de automobile modificate, nu se dezminte si socheaza din nou. Devenit de curand fericitul proprietar al unui Mercedes G 500 4x4², suedezul si-a transformat deja modelul de lux intr-un tanc cu 800 CP.

Nu a durat mult si a intervenit inca o data nevoia schimbarii. Probabil pentru prima data din necesitate si nu ca un moft, modelul german a fost lasat fara... plafonul din dotare, caroseria in cinci portiere renuntand inclusiv la trei dintre montanti - B, C si, nu in ultimul rand, D.

De o soarta similara urmeaza sa aiba parte si stalpul A care, ce este drept, doar va fi redus si nu taiat in totalitate, ca ceilalti. Odata cu acesta va fi redus, totodata, si parbrizul, astfel ca off-roader-ul companiei din Stuttgart va aduce cel mai probabil cu un soi de speedster.

Pana la noi informatii oficiale lasam acest material video, care surprinde momentul renuntarii la montantii B, C si D. De operatiunea respectiva se ocupa chiar Jon Olsson, suedezul filmandu-se in timp ce taie cu flexul parti din caroseria masinii de un sfert de milion de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe