S-au inghesuit la standul Brabus sa vada un SMART de 59.000 de euro. Cum arata masina

S-au inghesuit la standul Brabus sa vada un SMART de 59.000 de euro. Cum arata masina
  • Bazat pe Smart EQ ForTwo Cabrio
  • Productie limitata la 28 de exemplare
  • Costa 59.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Brabus au prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt noul Ultimate E, cu alte cuvinte un Smart EQ ForTwo Cabrio cu cateva imbunatatiri. Productia va fi limitata la 28 de exemplare.

Nemtii de la Brabus au venit pregatiti la Salonul Auto de la Frankfurt cu cateva proiecte noi ale caror performante te lasa cu gura cascata. Cel mai bun exemplu este G V12 900, acel G-Class de ultima generatie cu motor V12 si nu mai putin de 900 de cai putere sub capota, despre care am scris si noi.

Brabus Ultimate E

Acelasi tuner a expus insa si o masina mai...normala sa-i zicem asa, cel putin din punctul de vedere al cailor putere. Este vorba despre Ultimate E, un proiect replicat in 28 de exemplare si bazat pe Smart EQ ForTwo Cabrio, versiunea pre-facelift.

Brabus Ultimate E

Smart-ul este o masina potrivita pentru traficul aglomerat din marile orase si chiar daca nu impresioneaza cu performante impresionante, tunerii mai modifica cate un exemplar din cand in cand.

Brabus Ultimate E

Ultimate E-ul din aceste imagini este finisat intr-o nuanta, botezata Royal Purple, care atrage cu siguranta atentia, poate mai mult chiar si decat bodykit-ul latit sau jantele cu diametrul de 18 inch. Desigur, clientii pot opta si pentru alte nuante.

Brabus Ultimate E

La interior, scaunele sunt imbracate in piele si Alcantara cu cusaturi verzi, logo-ul tunerului brodat pe tetiere, pedalele sunt din aluminiu iar ornamentele iluminate ale pragurilor te anunta din start ca nu ai de-a face cu un Smart ca oricare altul.

Brabus Ultimate E

Din punct de vedere tehnic, Brabus a crescut puterea sistemului de propulsie electric cu 10 CP si 20 Nm la 92 CP si 180 Nm cuplu. Masinuta sprinteaza acum pana la 100 de km/h in 10.9 secunde si are o viteza maxima de 130 km/h.

Brabus Ultimate E

Comportamentul motorului si al cutiei de viteze poate fi ajustat cu cele patru moduri de condus: Level 1, Eco, Sport si Sport +. In functie de setari, masina are o autonomie maxima de 125 kilometri.

Brabus Ultimate E

Asa cum spuneam, Brabus Ultimate E va fi replicat in 28 de exemplare, iar pretul incepe de la 58.845 de euro pe piata din Germania.

Brabus Ultimate E

Brabus Ultimate E

Brabus Ultimate E

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Brabus Ultimate E
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2019