Sa scoti 1.008 Nm dintr-un motor de numai patru litri, ei bine... trebuie sa recunoastem ca nu-i deloc rau

Sa scoti 1.008 Nm dintr-un motor de numai patru litri, ei bine... trebuie sa recunoastem ca nu-i deloc rau
  • De la PP Performance vine cel mai nou tuning pentru Audi RS7
  • Germanii ofera un total impresionant de 745 CP si 1.008 Nm
  • Exemplarul din cazul de fata se bucura inclusiv de o folie speciala
Distribuie pe Facebook

Lasa deoparte folia care isi schimba culoarea in functie de cum bate lumina pe caroserie si asculta bine aici: multumita tratamentului prescris de specialistii PP Performance, urmatorul Audi RS7 gazduieste in compartimentul motor nici mai mult, nici mai putin de 745 CP. Plus 1.008 Nm, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Unul dintre cele mai potente automobile in cinci usi ale planetei, primul RS7 Sportback de la Audi a debutat in cursul anului 2013 si i-a lasat pe toti cu gura cascata datorita cifrelor din dotare.

Chiar si asa, in ciuda faptului ca ascundea sub capota un total de 560 de cai putere si reusea sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 3.9 secunde, nu a ramas pentru prea mult timp nemodificat.

Ba dimpotriva: propulsorul sau cu opt cilindri in V, doua turbine de inalta performanta si capacitate de 3.993 de centimetri cubi a devenit numaidecat favoritul tunerilor din lumea intreaga.

Audi RS7 de la PP Performance

De respectiva motorizare s-au ocupat inclusiv specialistii germani din cadrul companiei PP Performance, acestia reusind sa obtina in urma optimizarii unitatii de control - printre altele, o putere maxima de 745 CP.

Iar vestile bune nu se opresc aici, exemplarul din fotografiile anterioare, respectiv urmatoare laudandu-se inclusiv cu un cuplu de 1.008 Nm, plus un sfert de mila parcurs in 10.6 secunde.

Numerele din dreptul sprintului 0 - 100 km/h, dar si vitezei de top raman, pentru moment, un mare mister, insa nu este deloc exclus sa avem de-a face cu valori precum <3.5 secunde sau >300 kilometri pe ora.

Audi RS7 de la PP PerformanceAudi RS7 de la PP Performance

Audi RS7 de la PP Performance

Asadar, acestea fiind spuse, lasam in urma imbunatatirile tehnice - care, fie acum vorba intre noi au un pret de 8.597 de euro, si ne indreptam atentia catre ce s-a intamplat pe plan estetic.

Pentru ca folia care isi schimba culoarea in functie de cum bate cade pe caroserie am introdus-o deja in discutie, nu ne mai raman de precizat decat jantele Schmidt Gambit, combinate cu o suspensie de la KW.

Si, pentru cei care rateaza de obicei detaliile care fac diferenta, insertiile de carbon de la nivelul caroseriei, respectiv sistemului de evacuare din titan ce poarta semnatura slovenilor de la Akrapovic.

Audi RS7 de la PP Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Audi RS7 de la PP Performance
mai multe