Sa te iei cu el e sinucidere curata. O avea patru usi, insa ce ascunde sub capota...

Sa te iei cu el e sinucidere curata. O avea patru usi, insa ce ascunde sub capota...
  • Cel mai nou tuning destinat BMW-ului M5 F10 vine de la Carbonfiber Dynamics
  • Propunerea germanilor culmineaza cu totalul de 830 de cai putere indesat sub capota
  • Posesorii masinii bavareze pot opta inclusiv pentru cateva modificari de ordin vizual
Distribuie pe Facebook

Chiar daca la prima vedere nu ai zice, adevarul este ca... urmatorul BMW M5 gazduieste in compartimentul motor un total de 830 cai putere - suficient pentru a accelera de la 0 la 200 de kilometri pe ora in numai 10 secunde.

O recunosti in special dupa detaliile agresiv stilizate ale spoilerelor fata si spate, respectiv cele patru tips-uri cromate ce insotesc evacuarea sport din otel inoxidabil.

Vestile bune nu se opresc insa aici in cazul versiunii M a BMW-ului Seria 5, principala atractie a masinii cu pricina constand in motorizarea cu opt cilindri in V si doua turbine de dimensiuni generoase.

Motorizare care, atunci cand iese de pe portile fabricii companiei bavareze, ofera undeva in jurul a 560 CP. Daca, bineinteles, clientul nu a optat cumva si pentru pachetul Competition, care urca puterea maxima a unitatii de 4.4 litri pana la 575 CP.

BMW M5 de la Carbonfiber Dynamics

Pentru cei care nu se multumesc insa nici cu aceasta valoare, salvarea vine de la Carbonfiber Dynamics, un atelier de tuning din orasul german Dortmund.

In ce consta asa-zisa salvare? Ei bine... lista cu ingrediente magice ramane un mare mister pentru moment, insa stim in schimb ca rezultatul final este sinonim cu nici mai mult, nici mai putin de 830 CP.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 200 de km/h dureaza acum doar 10 secunde, pe cand ecuatia 100 - 200 km/h isi gaseste rezolvarea dupa aproximativ 6.6 secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, nimic oficial in acest sens, din pacate.

BMW M5 de la Carbonfiber DynamicsBMW M5 de la Carbonfiber Dynamics

BMW M5 de la Carbonfiber Dynamics

Din punct de vedere estetic, propunerea germanilor de la Carbonfiber Dynamics pentru posesorii actualului BMW M5 vizeaza doar departamentul exterior al masinii cu pricina...

... si include numeroase accesorii realizate din fibra de carbon, precum prelungiri proeminente pentru spoilerul fata, pragurile laterale si capota portbagajului, respectiv difuzor de aer pentru spoilerul spate.

Cei mai atenti la detalii nu vor rata insa nici nuanta Fire Orange de la nivelul caroseriei, imprumutata de la vechiul M4 GTS si combinata cu un set de jante din aliaj. Jante semnate Vossen si accesorizate cu un design in zece spite si diametru de 21 inch.

BMW M5 de la Carbonfiber Dynamics

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze BMW M5 de la Carbonfiber Dynamics
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 August 2016