Sa tunezi un E39 cu piese de Corvette nu este o idee tocmai buna. FOTO ca sa te convingi si singur

  • Acest BMW Seria 5 de generatie a patra vine cu un tuning mai putin obisnuit
  • Modelul bavarez imprumuta spatele unui Corvette construit in acelasi timp
  • Spoierul si sistemul de evacuare prezinta insa unele caracteristice unice
Distribuie pe Facebook

Ce au in comun un BMW Seria 5 de generatia a patra si un Chevrolet Corvette construit in aceeasi perioada de timp? Absolut nimic. Cel putin la prima vedere.

Exista numeroase moduri in care un BMW Seria 5 de generatie a patra poate fi modificat, insa proprietarul acestui E39 a optat pentru un tuning mai putin obisnuit. In loc sa achizitioneze unul dintre numeroasele pachete aerodinamice disponibile la vanzare, a preferat sa...

... cumpere partea din spate a unui Chevrolet Corvette construit in aceeasi perioada de timp si sa o adapteze la caroserie in patru portiere a berlinei bavareze. Rezultatul final este, evident, o struto-camila de zile mari, care reuseste sa atraga insa numeroase priviri.

Ar fi extrem de interesant de aflat ce anume l-a determinat pe proprietarul acestui BMW E39 sa bifeze un astfel de tuning, insa nimeni nu s-a gandit pana acum sa ii adreseze o astfel de intrebare. Cel mai probabil are legatura cu o lovitura primita la nivelul posteriorului.

Si daca tot suntem la capitolul presupuneri, putem presupune ca partea mecanica a scapat complet neschimbata, ceea ce inseamna ca propulsia este asigurata in continuare de o motorizare cu sase cilindri in linie de 2.9 litri si 184 CP. Daca vorbim despre un 530i, evident...

BMW E39 cu fund de Corvette

BMW E39 cu fund de Corvette

BMW E39 cu fund de Corvette

BMW E39 cu fund de Corvette

BMW E39 cu fund de Corvette

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW E39 cu fund de Corvette
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2019