Sa tunezi un Nissan cu piese de Seria 5 nu este o idee tocmai buna. Foto ca sa te convingi si singur

Sa tunezi un Nissan cu piese de Seria 5 nu este o idee tocmai buna. Foto ca sa te convingi si singur
  • Sa tunezi un Nissan cu piese de Seria 5 nu este o idee tocmai buna
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Neobisnuitul proiect se mai poatea lauda - printre altele, si cu un eleron ce are ca sursa de provenienta un Nissan GT-R R35.

Se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, multiple priviri urmand sa atraga - presupunand ca mai era cumva necesara o astfel de precizare, si extensiile proeminente de la nivelul aripilor laterale. Daca vine insa vorba despre acest Nissan Silvia - asamblat, dupa cate se pare, la inceputul anilor 2000, niciunul dintre elementele mentionate anterior nu va reusi sa iasa in evidenta la fel de mult precum blocurile optice, faruri si stopuri, imprumutate de la un BMW Seria 5 E60.

Nissan Silvia cu piese de BMW Seria 5

Controversatul tuning continua cu un eleron preluat de la un Nissan GT-R de ultima generatie, R35, respectivul proiect scotand la iveala, daca mai conteaza, si jante din aliaj 19 inch - modificari insotite, de cealalta parte a portierelor, de ceasuri de bord suplimentare, de unitate audio cu display color, de difuzoare Rockford Fosgate, dar si de ornamente ce imita fibra de carbon, dupa cate se pare.

Un numar semnificativ de upgrade-uri a fost operat, totodata, si in compartimentul motor - acolo unde propulsorul cu patru cilindri si o capacitate de doi litri in dotare lucreaza acum alaturi de injectoare Nismo, de o turbina de la GCG, evacuare TRUST si ECU marca HKS. Puterea maxima nu reprezinta - din pacate, decat un mister si o necunoscuta uriase, proprietarul Nissan-ului Silvia cu eleron de GT-R R35 si blocuri optice de BMW Seria 5 E60 concentrandu-se asupra etrierelor cu opt pistoane.

Nissan Silvia cu piese de BMW Seria 5

Nissan Silvia cu piese de BMW Seria 5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Nissan Silvia cu piese de BMW Seria 5
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2022