Sa tunezi un Seria 7 cu piese de Lancia nu este o idee tocmai buna. Foto ca sa te convingi si singur

Sa tunezi un Seria 7 cu piese de Lancia nu este o idee tocmai buna. Foto ca sa te convingi si singur
  • Sa tunezi un Seria 7 cu piese de Lancia nu este o idee tocmai buna
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Din fericire, lista cu modificari se incheie inainte sa inceapa cu adevarat - singura noutate absoluta constand in blocurile optice posterioare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 20 de ani si produs - aparent, pana in 2008, vechiul Seria 7 E6x a reusit sa starneasca nenumarate critici si controverse din pricina aspectului sau. Este si motivul pentru care marile companii de tuning de pe planeta Pamant au incercat de-a lungul timpului - fara succes de cele mai multe ori, sa imbunatateasca reteta vizuala a limuzinei semnate de Chris Bangle.

Niciunul dintre aceste pachete nu s-a dovedit insa suficient de interesant pentru a capta atentia urmatorului proprietar din Polonia - cu eroul povestii noastre alegand sa mearga pe propriul drum atunci cand a venit vorba despre modificarea masinii concepute special de compania BMW pentru a concura cu Mercedes S-Class.

Ce este drept, tuningul aplicat respectivului Seria 7 se incheie inainte sa inceapa cu adevarat, singura noutate notabila constand in aparitia - la nivelul partii din spate a controversatei caroserii in patru portiere, unor stopuri arcuite de Lancia Delta, care inlocuiesc blocurile optice originale. Vechiul exemplar de culoare alba a mai primit - dupa cate se pare, si o evacuare cu patru tobe de esapament in dotare.

BMW Seria 7 cu stopuri de Lancia Delta

BMW Seria 7 cu stopuri de Lancia Delta

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2022