Saleen S302 Black Label e cel mai puternic Mustang de serie al planetei

Saleen S302 Black Label e cel mai puternic Mustang de serie al planetei
  • Saleen prezinta noul S302 Black Label
  • Modelul american ofera 730 CP si 813 Nm
  • Preturile pornesc de la 73.214 dolari
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua creatie a companiei californiene va fi comercializata prin intermediul retelei Ford America, in schimbul unei sume ce porneste 73.214 de dolari.

Pachetul cu dotari este unul pe masura pretului de achizitie, impresionantul autoturism gazduind in compartimentul motor un V8 supraalimentat cu capacitate cilindrica de 5.0 litri si 730 CP in dreptul puterii maxime.

Noul Saleen S302 Black Label sta la fel de bine si atunci cand vine vorba de cuplu, cei 813 Newton-Metri inscrisi acum in fisa cu specificatii tehnice reprezentand un plus de 271 Nm comparativ cu versiunea standard.

Saleen S302 Black Label

Saleen S302 Black Label

Din pacate, performantele sosite odata cu compresorul mecanic de 2.8 litri nu au fost publicate de oficialii companiei californiene, insa nu ar fi de mirare ca primii 100 km/h sa soseasca dupa mai putin de patru secunde.

Stim, in schimb, ca de pe lista cu imbunatatiri de ordin mecanic nu lipsesc nici arcurile sport sau barele de stabilizare, in timp ce forta de franare este asigurata de o pereche de discuri perforate, dotate cu dimensiuni de pana la 15 inch.

Apoi, in ceea ce priveste departamentul aerodinamic, noul Saleen S302 Black Label se poate lauda atat cu un set de prelungiri inferioare realizate din carbon, cat si cu un eleron proeminent destinat portbagajului.

Asta pentru inceput. Nu de alta, dar nu vor trece neobservate nici cele trei prize de aer proaspat aparute la nivelul capotei motorului, grila agresiv stilizata a radiatorului, blocurile optice posterioare redesenate sau jantele pe 20 inch.

Odata ajunsi la interior, viitorii pasageri vor descoperi o combinatie interesanta de piele si alcantara, oferita in compania unor cusaturi contrastante si, bineinteles, a unei placute care sa-ti (re)aminteasca mereu cat de special este automobilul pe care il conduci. Asta pe langa semnatura lui Steve Saleen de la nivelul ornamentelor caracteristice panoului de bord.

Saleen S302 Black Label

Saleen S302 Black Label

Saleen S302 Black Label

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Saleen S302 Black Label
mai multe