Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noul Carlsson CC63S Rivage, imagini reale

  • Carlsson prezinta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt proiectul CC63S Rivage
  • Noul model al germanilor impresioneaza in special prin cei 605 CP ascunsi sub capota
  • Pachetul vizual include crom de culoare albastra, fibra de carbon si... tapiterie tartan
Distribuie pe Facebook

In loc sa mearga la sigur, germanii de la Carlsson au preferat un pariu riscant pentru cea de-a 66-a editie a evenimentului IAA Cars. Iar cum ceea ce se intampla in Frankfurt nu ramane in Frankfurt, a sosit momentul ca si tu sa faci cunostinta cu noul CC63S Rivage.

Avand la baza modelul Mercedes C63 AMG S, cel mai recent proiect al renumitei companii de tuning gazduieste in compartimentul motor un total de 605 CP si 820 Nm, acceleratia de la 0 la 100 km/h devenind astfel o problema de numai 3.8 secunde.

Dar nu imbunatatirile aduse propulsorului V8 bi-turbo de patru litri reprezinta principala provocare in cazul de fata, noul Carlsson CC63S Rivage avand o problema cu stilul adoptat.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Carlsson CC63S RivageSalonul Auto de la Frankfurt 2015: Carlsson CC63S Rivage

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Carlsson CC63S Rivage

Si sa nu crezi cumva ca acum ne referim la acele insertii de albastru cromat care atrag atentia de la ornamentele aerodinamice din fibra de carbon, oferite in compania unor jante din aliaj disponibile atat pe 19, cat si pe 20 inch.

Nu, odata ce vei indrazni sa privesti mai departe de suparatoarele dungi sclipitoare, un adevarat cosmar vizual se va dezlantui. Intr-adevar, exista posibilitatea sa fi exagerat intr-o oare care masura... si totusi: de ce ai indeparta din pielea de pe scaune si usi pentru ceva care seamana cu fusta unui scotian?

Faptul ca si legendarul Mercedes 300 SL Gullwing adopta o tapiterie tartan nu reprezinta chiar un motiv destul de bun. Cel putin din punctul nostru de vedere...

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Carlsson CC63S Rivage

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Carlsson CC63S Rivage

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Carlsson CC63S Rivage

Sursa Foto: www.autogespot.com

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Carlsson CC63S Rivage
mai multe