Schulz G500 e cel mai tare Mercedes de care nu ai auzit pana acum

Schulz G500 e cel mai tare Mercedes de care nu ai auzit pana acum
  • Cu mult inainte ca Mercedes sa anunte extremul G63 AMG 6x6, industria tuningului ne-a oferit modelul Schulz G500
  • Impresionantul automobil iesit din mainile lui Eberhard Schulz a stabilit noi standarde in materie de excentricitate
  • Principalele atractii le regasim la nivel de interior, acolo unde ne lovim de scaune individuale si sisteme audio / video
Distribuie pe Facebook

Vestea lansarii unui G-Class cu tractiune 6x6 a luat prin surprindere intreaga planeta, insa ideea venita germanilor de la Mercedes in urma cu doi ani nu a fost una chiar noua.

Cu mult inainte ca Mercedes sa anunte extremul G63 AMG 6x6, industria tuningului ne-a oferit modelul Schulz G500. Construit (aparent) in doar 12 exemplare, impresionantul automobil iesit din mainile faimosului designer Eberhard Schulz a stabilit noi standarde in materie de excentricitate.

Si nu atat prin caroseria alungita, respectiv inaltata - modificata ulterior pentru a "imita" ultimul G-Class, cat prin modul in care a fost decorat interiorul. Cu piele fina si lemn masiv, scaune individuale si console centrale, respectiv sisteme audio si video care te vor tine preocupat pe tot parcursul calatoriei.

Despre partea tehnica nu avem, din pacate, la fel de multe detalii, singurele informatii referitoare la acest departament aflandu-se in stransa legatura cu motorul. Un motor care dezvolta undeva in jurul a numai 251 de cai putere, in ciuda celor opt cilindri in V si cinci litri pe care ii are in dotare.

Chiar si asa, cu toate neajunsurile sale tehnice, Mercedes-ul G500 Schulz ramane o bestie de masina, un adevarat monstru cu sase roti, demonstrand inca o data ce se poate realiza, respectiv pana unde poate fi impins un automobil atunci cand banii nu reprezinta nicio problema.

Si daca tot veni vorba despre bani, atunci trebuie spus ca pretul cu care Eberhard Schulz si-a comercializat impresionanta creatie depasea, nu cu mult ce-i drept, pragul celor 860.000 de marci germane. Dar asta-i vestea proasta. Vestea buna este ca un astfel de exemplar il poti cumpara in zilele noastre chiar si cu mai putin de... exact, ai citit / vazut bine, 100.000 de euro.

Mercedes G500 SchulzMercedes G500 Schulz. Fabricat in 1994 si modificat ulterior pentru a aduce cu ultimul G-Class.

Mercedes G500 SchulzDar nu briz briz-urile de ultima ora sunt cele care iti vor atrage numaidecat atentia...

Mercedes G500 Schulz... ci mai degraba caroseria alungita si inaltata. Plus, bineinteles, cele sase roti.

Mercedes G500 SchulzAdevarata distractie este insa la interior, acolo unde ocupantii locurilor spate sunt tratati regeste.

Mercedes G500 SchulzCu scaune individiale, consola centrala, aer conditionat si, deloc surprinzator, sistem audio-video.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes G500 Schulz
mai multe