Scion FR-S by TF-Works - Sex appeal garantat

Scion FR-S by TF-Works - Sex appeal garantat
Lansat pe piata in cursul anului trecut, noul Scion FR-S a reusit sa cucereasca numaidecat lumea tuningului. Iar motivele sunt lesne de inteles: pe langa aspectul sau atragator, coupe-ul japonez se mai poate lauda si cu o formula tehnica de nerefuzat, ce combina motorul aspirat cu transmisia manuala si sistemul de tractiune spate.
Distribuie pe Facebook

Iar vestile bune nu se opresc aici. Pentru cei care-au pus deja mana pe un exemplar al atragatorului Scion FR-S, specialistii americani din cadrul companiei TF-Works sunt pregatiti sa ofere un pachet de tuning ce-i confera coupe-ului japonez si mai multa atractivitate, detaliu ce se datoreaza in special noului kit aerodinamic - un kit aerodinamic realizat din fibra de carbon si compus din grila frontala, prelungire pentru spoilerul fata, praguri laterale, difuzor de aer pentru spoilerului spate, plus eleron pentru portbagaj.

De asemenea, din meniul TF-Works servit posesorilor coupe-ului Scion FR-S nu lipseste nici suspensia sport, ce coboara garda la sol cu cateva zeci de milimetri, nota finala fiind adusa in cele din urma de jantele concave Vossen, ce ies in evidenta printr-un design cu cinci spite si o dimensiune generoasa, de 19 inci.

Din pacate pentru cei care visau si la mai multa performanta, propulsorul boxer de doi litri ascuns sub capota "personajului" japonez a scapat total si complet neatins, fisa cu specificatii tehnice indicand astfel in continuare prezenta unor valori maxime precum 200 cai putere si 205 Newton-Metri.

Scion FR-S by TF-Works

Scion FR-S by TF-Works

Distribuie pe Facebook
mai multe