Se desparte de el dupa 28 de ani. Cat vrea pe Ursuletul cu 215 CP sub capota

Se desparte de el dupa 28 de ani. Cat vrea pe Ursuletul cu 215 CP sub capota
  • Acest BMW 325i Cabrio va fi scos la licitatie pe data de 6 a lunii aprilie
  • Modelul bavarez ascunde sub capota un motor cu sase cilindri si 215 CP
  • Automobilul din 1990 a primit cateva modificari inclusiv la nivel estetic
Distribuie pe Facebook

Sub capota se afla un propulsor cu sase cilindri in linie si pachetul Hartge H26, care consta in noi axe cu came, evacuare sport si unitate de control optimizata.

In mai putin de cinci zile, chiar la sfarsitul acestei saptamani, pasionatii de automobile clasice si / sau inalta performanta sunt asteptati in sudul Floridei pentru a lua parte la o licitatie de exceptie, organizata de casa RM Sotheby's.

Printre masinile ce vor fi scoase la vanzare pe data de 6 aprilie, in cadrul evenimentului din Fort Lauderdale, se numara si acest BMW 325i Cabrio - cu un singur proprietar de la momentul fabricarii sale din 1990 si pana in prezent.

Hartge H26 Cabriolet

Hartge H26 Cabriolet

Hartge H26 Cabriolet

Finisat la exterior in nuanta Alpine White, automobilul cu doua portiere si plafon retractabil din material textil iese in evidenta atat prin spoilerele restilizate de specialistii companiei Hartge, cat si prin jantele multispita marca Alpina.

Logo-ul celebrei companii de tuning din Buchloe sta inscris, de asemenea, si pe volanul cu design in patru spite, insotit la nivel de interior de scaune fata cu suport lateral marit si - in acelasi timp, de insertii de piele de culoare maronie.

Sub capota, respectivul BMW 325i Cabrio mizeaza pe noi axe cu came, serpisori, evacuare custom, plus unitate de control optimizata, toate dezvoltate de Hartge, astfel ca propulsorul cu sase cilindri in linie dezvolta acum 215 CP.

Fisa tehnica a automobilului cu doua portiere si plafon retractabil din material textil este completata de un sistem de tractiune spate si - spre dezamagirea puristilor, o cutie automata echipata cu un numar de patru rapoarte.

Intr-un final, despre exemplarul ce urmeaza a fi scos la vanzare chiar la sfarsitul acestei saptamani, in cadrul licitatiei RM Sotheby's din Fort Lauderdale, Florida mai trebuie spus si ca are o valoare estimata la 20.000 - 30.000 dolari.

Hartge H26 Cabriolet

Hartge H26 Cabriolet

Hartge H26 Cabriolet

Hartge H26 Cabriolet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Hartge H26 Cabriolet
mai multe