Se putea si mai bine, insa decat nimic... Uite ce aduce primul tuning pentru noul Megane IV

Se putea si mai bine, insa decat nimic... Uite ce aduce primul tuning pentru noul Megane IV
  • Primul tuning destinat noului Megane IV poarta semnatura celor de la BR Performance
  • Compania cu pricina a pregatit un total de 161 CP pentru versiunea Energy dCi 130 CP
  • Informatiile referitoare la pret sau performante lipsesc cu desavarsire pentru moment
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au trecut numai cateva luni de la momentul lansarii sale oficiale, noul Renault Megane IV se poate lauda deja cu un prim pachet de tuning.

Sfarsitul acestei saptamani vine cu o veste buna pentru cei care au reusit sa puna mana pe un exemplar al noului Renault Megane, generatia cu numarul patru a popularului model francez de clasa compacta primind recent primul tuning din cariera sa.

Din pacate, programul de imbunatatire pregatit de specialistii companiei BR Performance se adreseaza exclusiv versiunii de motorizare Energy dCi 130 CP si consta intr-o simpla optimizare a unitatii de control.

Conform detaliilor disponibile la acest moment, rezultatul acestei operatiuni se traduce printr-un plus de 31 CP si 76 Nm, unitatea turbodiesel anterior mentionata - echipata cu patru cilindri si o capacitate de 1.6 litri, dezvoltand acum un total de 161 cai putere si 396 Newton-Metri.

Renault Megane IV de la BR PerformanceRenault Megane IV de la BR Performance

Informatiile oficiale cu privire la modul in care au evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora, respectiv valoarea din dreptul vitezei maxime lipsesc, din pacate, cu desavarsire in prezent.

Stim, in schimb, ca in momentul in care iese de pe portile fabricii, noul Renault Megane are nevoie de exact zece secunde pentru a rezolva ecuatia 0 - 100 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi aventura pana la atingerea pragului celor 199 de kilometri pe ora.

Referitor la consumul mediu de carburant, aceeasi versiune Energy dCi 130 CP a generatiei cu numarul patru a popularului model francez de clasa compacta promite sa parcurga distanta de 100 km cu doar 4 litri de motorina.

Renault Megane IV de la BR Performance

Renault Megane IV de la BR Performance

Renault Megane IV de la BR Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Renault Megane IV de la BR Performance
mai multe