Sensation White. Sau aveti voi un nume mai bun pentru acest Range Rover tunat de cei de la MC Customs?

Sensation White. Sau aveti voi un nume mai bun pentru acest Range Rover tunat de cei de la MC Customs?
  • Americanii de la MC Customs s-au jucat cu un Range Rover V8
  • Masina este complet alba si are un body-kit Arden AR9 si jante Forgiato
  • Puterea motorului V8 a fost si ea crescuta, astfel ca acum dezvolta 641 de cai si 645 Nm cuplu
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nici in varianta standard nu arata rau deloc, dupa ce au terminat americanii de la MC Customs cu el, Range Rover-ul arata extraordinar.

MC Customs este un garaj foarte cunoscut din Miami, Florida, specializat in modificarea masinilor. De la Ferrari la Rolls-Royce, si de la Mercedes la uriasul Ford F150, americanii tuneaza orice are un pret piperat.

Cel mai recent proiect al lor a implicat un Range Rover V8, care poate este prea alb pentru gusturile multora dintre noi. Chiar si asa, cei de la MC Customs au inceput prin a-i monta SUV-ului un body-kit Arden AR9 care multumita aripilor evazate, barelor redesenate, pragurilor si evacuarii cu 4 iesiri, atrage atentia imediat.

Range Rover by MC Customs

Piesa centrala a partii frontale este grila Strut care a fost personalizata pentru a se incadra in tema impunatorului Range Rover.

Range Rover by MC Customs

Suspensia masinii a fost si ea schimbata, iar acum SUV-ul sta cu 25 de milimetri mai aproape de asfalt. Daca nici pana acum nu te-ai convins ca acest proiect este demn de toate laudele, poate te vor convinge jantele de 24 de inci Labbro-M din gama Monoleggera Sport a celor de la Forgiato.

Range Rover by MC CustomsRange Rover by MC Customs

In ceea ce priveste performantele, americanii au folosit kit-ul pus la dispozitie tot de catre cei de la Arden, cu ajutorul caruia motorul de 5.0 litri V8 supraalimentat dezvolta acum 641 de cai putere si 645 de Nm cuplu.

Range Rover by MC Customs

Interiorul ramane deocamdata un mister dar daca e sa ne luam dupa ce au facut cei de la Arden pana acum, probabil ofera aceleasi scaune cu model diamantat, cusaturi contrastante, covorase din piele, pedale din aluminiu si multa fibra de carbon expusa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Range Rover by MC Customs
mai multe