Shelby construieste un indraznet GT350 Convertible

Shelby construieste un indraznet GT350 Convertible
Arata la fel de apetisant precum oricare alt GT350, cu mentiunea ca noul model este topless. Si, pana la urma, cine nu iubeste topless-ul?
Distribuie pe Facebook
Fireste, puristii se pot bucura in continuare de versiunea cu acoperis fix a iconicului Shelby GT350, insa pentru modelul 2012 o varianta convertible este de asemenea disponibila. In plus, aceleasi ingrediente au fost aplicate si in cazul de fata: viitorii clienti au de ales intre transmisie manuala sau automata, ambele in sase trepte, trei versiuni de putere - 430, 525 sau 624 cai putere si trei combinatii diferite pentru exterior (alb cu dungi albastre, rosu cu dungi albe sau albastru cu dungi albe).

Shelby construieste un indraznet GT350 Convertible

Iar lista cu bunatati nu se opreste aici. Muscle car-ul topless vine la pachet si cu un nou kit aerodinamic, jante Cragar, suspensie modificata, frane performante, plus un interior complet personalizat. Pretuirle pornesc de la 26.995 dolari pentru versiunea aspirata, respectiv 33.995 dolari pentru versiunea supraalimentata si nu includ Mustang-ul GT ce urmeaza a fi sacrificat.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Shelby GT350 Convertible - Poze Live
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2011