Shelby GT500 by Geiger - Aur Pur!

Shelby GT500 by Geiger - Aur Pur!
Putin probabil sa nu fi auzit niciodata de expresia "aur pur". Dar care este legatura dintre aceasta atragatoare alaturare de cuvinte si ultima creatie a germanilor de la Geiger? La prima vedere, ai fi tentat sa indici inspre culoarea caroseriei, insa lucrurile par sa mearga mai departe de atat.
Distribuie pe Facebook

De exemplu, acest GT640 Golden Snake ascunde sub capota un motor in opt cilindri. Dar acest lucru nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni, nu-i asa? Ei bine, atragatoarea creatie a companiei germane ascunde sub capota un motor in opt cilindri echipat cu un compresor cu o capacitate de 2.3 litri. Se adauga un nou sistem de evacuare si o unitate de control optimizata, iar cifrele finale sunt de-a dreptul infricosatoare. Impresionantul GT640 Golden Snake se bucura de prezenta a nu mai putin de 640 cai putere, in timp ce cuplul maxim a urcat pana la 789 Nm. Performantele? Ce-ai zice de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde si o viteza maxima de 295 km/h? Suna bine, nu-i asa?

Shelby GT500 by Geiger - Aur Pur!

Dar nu totul se rezuma la cifre in cazul de fata. Cea mai noua creatie a germanilor de la Geiger se poate lauda si cu un aspect incitant, demn de expresia "frumoasa si bestia". Pe langa nuanta mata de auriu, vulgarul GT640 Golden Snake este gata sa se remarce inca de la prima aparitie prin accentele contrastante de fibra de carbon, regasite la nivelul capotei motorului si prelungirii spoilerului fata. Contrastul este asigurat si de jantele pe 20 inci finisate in negru, suspensia ajustabila semnata H&R incheind lista cu modificari.

Shelby GT500 by Geiger - Aur Pur!

Asadar, acestea fiind spuse, concluzia nu poate fi decat una singura: Noul GT640 Golden Snake by Geiger, pretuit la 89.000 euro, poate fi considerat aur pur.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Shelby GT500 by Geiger
mai multe