Shelby prezinta noul GT500 Super Snake: Pana la 725 CP

Shelby prezinta noul GT500 Super Snake: Pana la 725 CP
Asteptarea a luat sfarsit. Shelby a prezentat noul GT500 Super Snake, un automobil care ar trebui sa ii multumeasca pe cei care vor mai mult decat un GT500 de “doar” 540 cai putere.
Distribuie pe Facebook

Pentru 33.495 dolari (pretul modificarilor), viitorii clienti vor primi o versiune de 725 cai putere. Lista cu modificari include printre altele un compresor mai performant, un nou sistem de evacuare si o admisie imbunatatita. Pentru cei care considera aceasta varianta prea puternica sau prea scumpa (ca doar cica este criza), Shelby va oferi si o versiune ceva mai “cuminte” de doar 630 cai putere si 29.495 dolari.


De asemenea, si manevrabilitatea modelului a fost imbunatatita, multumita noii suspensii cu arcuri mai tari si amortizoare ajustabile. De oprirea masinii se va ocupa un sistem performant de franare marca Baer.

Asa cum se poate observa si in fotografiile de mai jos, Shelby GT500 Super Snake isi dezvaluie identitatea inca de la exterior, acolo unde avem de a face cu un aspect extrem de agresiv, conferit de noul body kit, componentele din fibra de carbon si jantele pe 20 inci incaltate cu pneuri Pirelli.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Shelby prezinta noul GT500 Super Snake: Pana la 725 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2009