Si-a construit un Lamborghini in spatele casei. Masina are suspensie reglabila si plafon decapotabil la buton

Si-a construit un Lamborghini in spatele casei. Masina are suspensie reglabila si plafon decapotabil la buton
  • Un fermier si-a construit in spatele curtii propriul Lamborghini
  • Replica a primit motorul unei motociclete, montat central
  • A fost instalat si un plafon retractabil la apasarea unui buton
Distribuie pe Facebook

A visat dintotdeauna la ziua in care va detine un automobil marca Lamborghini, insa a realizat devreme ca nu si-l va permite niciodata. Nu a mai stat pe ganduri si, in loc sa piarda vremea, s-a apucat sa-si construiasca propriul Aventador Roadster.

Nu exista persoana pe aceasta planeta care sa nu viseze la ceva anume, insa oare cati dintre noi si actionam pentru a obtine ce ne dorim cu adevarat? Un fermier dintr-o zona necunoscuta a lumii a facut-o: si-a construit propriul Lamborghini in spatele casei.

Un mini-Aventador sub capota caruia a montat - central, ca in cazul originalului, un propulsor imprumutat de la o motocicleta. Si mai interesante sunt totusi suspensia ajustabila pe inaltime sau plafonul retractabil, ce se pune in miscare la simpla apasare a unui buton.

Actionate electric sunt si eleronul posterior, dar si prizele de aer care asigura racirea motorului, inspirate de cele de pe iconicul Murcielago. Cu adevarat impresionant, mai ales daca revenim la cuvintele cheie ale acestui material: replica facuta in spatele casei.

Daca vorbim exclusiv despre modelul original, care a inspirat creatia fermierului-erou, ei bine... fiecare Lamborghini Aventador Roadster este pus in miscare de o unitate aspirata cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.5 litri. In schimb, puterea maxima depaseste 700 CP.

Pentru un maximum de performanta, supercarul italian cu motor central utilizeaza atat o cutie automata cu sapte rapoarte, cat si un sistem de tractiune integrala. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza intr-un timp de aproximativ trei secunde.

La asa valori, nici nu este de mirare ca Lamborghini cere peste 310.000 euro pentru versiunea decapotabila a modelului Aventador. Te-ai gandi ca la acesti bani, decapotarea se face tot electric, la simpla apasare a unui buton, insa nu la fel se intampla si in cazul de fata...

Lamborghini Aventador S Roadster

Lamborghini Aventador S Roadster

Lamborghini Aventador S Roadster

Distribuie pe Facebook
mai multe