Si-a facut Ursuletul turbo, iar acum are 725 de cai putere. O fi de ajuns sa invinga un Aventador la liniute?

Si-a facut Ursuletul turbo, iar acum are 725 de cai putere. O fi de ajuns sa invinga un Aventador la liniute?
  • Ursul are sub capota un motor de 2.5 litri turbo
  • Unitatea dezvolta 725 de cai putere
  • S-a dat cu un Aventador pe 804 metri
Distribuie pe Facebook

O putere atat de mare se poate dovedi inutila daca nu este manageriata cum trebuie. O fi si cazul acestei liniute dintre un BMW E30 2.5 turbo si un Lamborghini Aventador? Afli raspunsul din clipul video de mai jos.

BMW-ul Seria 3 E30, sau Ursuletul, este fara indoiala una dintre cele mai tunabile masini din istorie. Insa in timp ce unii proprietari aleg sa-si tranteasca masina pe burta si sa-i puna un set de jante aftermarket, altii o transforma intr-o adevarata arma pentru liniute.

Sa luam ca exemplu acest E30 cu motor de 2.5 litri turbo (cel putin asta reiese din clipul video si din imaginile postate pe internet). Potrivit descrierii clipului, unitatea dezvolta nu mai putin de 725 de cai putere, pe care-i transmite exclusiv puntii spate.

Avand in vedere si greutatea scazuta a masinii, ar trebui cel putin teoretic sa nu aiba rival pe pista de drag. Desi laudabila performanta aratata impotriva acestui Lamborghini Aventador pe 804 metri (1/2 de mila), E30-ul pierde pana la urma cursa fara drept de apel.

Distribuie pe Facebook
mai multe