Si-a transformat complet BMW-ul M2. A ales un kit widebody si o culoare care sa-ti fure ochii

Si-a transformat complet BMW-ul M2. A ales un kit widebody si o culoare care sa-ti fure ochii
  • Bodykit-ul include 8 componente din fibra de sticla
  • Jantele au diametrul de 20 de inch
  • Motorul turbo vine din fabrica cu 370 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Acest BMW M2 a primit mai multe modificari, inclusiv un kit widebody, jante forjate supradimensionate, o culoare speciala si o suspensie care sa coboare garda la sol. Si motorul a primit la randul sau cateva imbunatatiri.

BMW-ul M2 este printre cele mai apreciate modele dezvoltate de divizia de performanta a bavarezilor, asa ca cel putin teoretic, nu ai niciun motiv sa-l imbunatatesti. Am spus "teoretic" pentru ca se mai gasesc unii proprietari de M2 care sa-si tuneze masinile.

BMW M2 widebody

Posesorul exemplarului din imagini a optat pentru un tuning deloc discret iar primul lucru care iti sare in ochi este bodykit-ul. Acesta include opt componente fabricate din fibra de sticla, inclusiv o buza pentru bara fata, praguri, difuzor de aer, o aripa spate si desigur acele evazari pentru aripi care latesc considerabil masina.

BMW M2 widebody

Nu lipsesc nici cateva elemente din fibra de carbon sau un set de jante supradimensionate cu diametrul de 20 de inch. Acestea sunt forjate si au o latime mai mare pe puntea spate: 12.5 fata de 10.5.

BMW M2 widebody

Culoarea exterioara starneste cele mai multe controverse, dar din fericire vorbim de o folie, asa ca la o adica poate fi indepartata si inlocuita rapid cu o alta nuanta mai potrivita pentru acest M2 widebody.

BMW M2 widebody

BMW-ul M2 vine alaturi de un propulsor de 3.0 litri turbo, cu sase cilindri in linie, care livreaza puntii spate 370 de cai putere si 465 Nm cuplu intre 1.400 si 5.560 de rotatii pe minut. Motorul masinii de fata a primit la randul sau o evacuare finala Remus si un catalizator HJS mai performant.

Tot la departamentul tehnic trebuie mentionata suspensia Lowtec, care coboara si mai mult garda la sol.

BMW M2 widebody

Interiorul nu a fost lasat neatins. Regasim aici mai multe ornamente din fibra de carbon dar si un volan imbracat in Alcantara.

BMW M2 widebody

BMW M2 widebody

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M2 widebody
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2018