Si-a trimis masina la nemtii de la ABT. Acum este mai tare decat noul S6 si cu motor pe benzina

Si-a trimis masina la nemtii de la ABT. Acum este mai tare decat noul S6 si cu motor pe benzina
  • Modificari estetice si mai multa putere sub capota
  • Motorul V6 TFSI vine din fabrica cu 340 de cai putere
  • Garantie 4 ani sau in limita a 160.000 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la ABT Sportsline au dezvoltat un nou pachet de tuning pentru actuala generatie Audi A6. Acesta include cateva modificari estetice dar si mai multa putere pentru unitatea pe benzina V6 TFSI.

In timp ce mai multi producatori de automobile se straduiesc sa renunte la motoarele diesel, Audi a echipat majoritatea gamei sportive S (de Europa) cu propulsoare TDI de 3.0 litri V6. Asta inseamna ca si noul S6 are sub capota acest agregat care dezvolta 347 de cai putere si 700 Nm cuplu.

Audi A6 de la ABT

Daca te-ai atasat insa de A6-le tau de ultima generatie, cu motor pe benzina V6 de 3.0 litri TFSI dar vrei mai multa putere, poti opta oricand pentru noul pachet de tuning propus de ABT Sportsline.

Nemtii au instalat propriul ECU astfel ca puterea motorului a urcat la 425 CP si 549 Nm. Acest pachet de performanta poate fi instalat atat pe versiunea sedan cat si pe cea break (Avant).

Audi A6 de la ABT

ABT propune si cateva modifici estetice cum ar fi o buza pentru spoilerul fata, difuzor de aer, jante cu diametrul de 20 sau 21 de inch dar si patru terminatii pentru sistemul de evacuare.

Audi A6 de la ABT

Vestea cea mai buna este ca pachetul nemtilor are o garantie de 4 ani sau 160.000 de kilometri si nu afecteaza cu nimic garantia oferita de Audi.

Un Audi A6 echipat cu aceasta motorizare, deci A6 55 TFSI quattro, costa in Romania cel putin 63.196 de euro. Daca vrei nivelul de echipare de top, Design, atunci pretul urca la 65.896 de euro.

Audi A6 de la ABT

Distribuie pe Facebook
mai multe