Si-a tunat bolidul cu motor V10 la Liberty Walk. Imaginile cu masina lui fac acum inconjurul lumii

Si-a tunat bolidul cu motor V10 la Liberty Walk. Imaginile cu masina lui fac acum inconjurul lumii
  • Bodykit Liberty Walk
  • Grafica specifica avioanelor militare
  • Motorul este stock
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua creatie a japonezilor de la Liberty Walk este acest Lamborghini Huracan. Pe langa grafica inspirata de avioanele militare, super masina italiana a primit si cateva imbunatatiri estetice specifice.

Bodykit-urile desenate de Wataru Kato, fondatorul celor de la Liberty Walk, sunt foarte usor de recunoscut: extravagante, cu o grafica indrazneata si multe elemente aerodinamice.

Aceeasi reteta a fost aplicata si pe acest Lamborghini Huracan din Japonia.

Aripi evazate, buza generoasa pentru bara fata, multiple prize de aer, elemente grafice specifice avioanelor militare, jante negre, aripa spate cu aer de motorsport si o suspensie pneumatica sunt doar cateva dintre imbunatatirile aduse super masinii din Sant'Agata Bolognese.

Sistemul de propulsie este in continuare stock, ceea ce inseamna ca unitatea V10 de 5.2 litri, aspirata natural, dezvolta 610 cai putere. Daca vrei mai mult, ai de unde alege.

Piata este plina de tuneri care cresc substantial performantele bolidului italian, storcand si peste 1500 de cai putere din propulsorul V10. Dar indeajuns cu vorba, da play clipului video de mai jos si vezi in actiune cea mai noua creatie Liberty Walk.

Distribuie pe Facebook
mai multe