Si-a tunat masina la G-Power. Acum are mai multi cai sub capota decat orice BMW de serie

Si-a tunat masina la G-Power. Acum are mai multi cai sub capota decat orice BMW de serie
  • Nemtii de la G-Power au tunat un BMW M6
  • Pachetul include mai multe elemente aerodinamice
  • Puterea motorului V8 a fost crescuta substantial
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai noi proiecte G-Power este acest BMW M6. Pachetul de tuning include obisnuitele elemente aerodinamice, jantele supradimensionate si un pachet de performanta care creste substantial puterea motorului.

BMW-ul M6 este, chiar si stock, o masina puternica. Coupe-ul bavarez de performanta ascunde sub capota un propulsor V8 de 4.4 litri twin-turbo, care livreaza puntii spate 560 de cai putere, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.2 secunde.

BMW M6 de la G-Power

Clientii pot opta si pentru un pachet Competition, care urca puterea motorului la 600 de cai si 700 Nm cuplu. In aceste conditii, masina ajunge la 100 de km/h in 3.8 secunde. Daca nici aceasta varianta nu este pe placul tau, atunci singura optiune raman tunerii.

BMW M6 de la G-Power

Si ai de unde alege. Spre exemplu, sa ramanem in Germania si sa-i luam pe nemtii de la G-Power, care tocmai au dus un M6 in 800 de cai putere si 1.050 Nm cuplu. Noile performante sunt inca necunoscute, insa viteza maxima a crescut cu siguranta peste 330 de km/h iar repriza 0-100 de km/h dureaza acum in jur de 3 secunde.

BMW M6 de la G-Power

Din meniu nu lipsesc elementele aerodinamice obisnuite, confectionate din fibra de carbon si testate in tunelul de vant. Avem un spoiler fata, praguri, difuzor de aer, aripa spate, jante usoare cu diametrul de 21 de inch si desigur, un set de arcuri care coboara garda la sol si imbunatatesc manevrabilitatea.

BMW M6 de la G-Power

Esti curios sa afli cat costa toate acestea? Pai sa vedem. Softul Performance V4 este 3.519 euro, pentru turbine mai scoti 4.581 de euro din buzunare, downpipe-urile si catalizatoarele sport sunt iar 4.593 de euro, sistemul de evacuare din titan 6.501 euro, eliminarea limitatorului alti 516 euro, iar terminatiile evacuarii din fibra de carbon mai costa alti 1.446 de euro.

BMW M6 de la G-Power

Toate aceste preturi sunt aferente pietei din Germania si nu includ manopera. Dar priveste partea plina a paharului. Vorbim despre un M6 mai puternic decat orice model de serie fabricat in prezent de BMW.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M6 de la G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2018