Si-a tunat R8-ul de ultima generatie iar acum nu este privire pe care sa nu o intoarca. Ce parere ai?

  • R8-ul a primit un set de jante de la ADV1
  • Pachetul aerodinamic este confectionat din carbon
  • Fiind vorba despre o versiune V10 Plus, dispune de 610 cai
Distribuie pe Facebook

Acest Audi R8 V10 Plus de ultima generatie a primit un pachet complet de tuning, iar mai apoi a trecut pe la specialistii ADV1 care i-au montat un set de jante supradimensionate.

Audi a riscat destul de mult cand a lansat prima generatie R8 in urma cu 12 ani, in mare parte pentru ca rivaliza cu supercaruri pur-sange de la Ferrari, Porsche, Aston Martin sau McLaren. Din fericire pentru brandul din Ingolstadt, acest model s-a dovedit a fi o carte castigatoare.

Audi R8 V10 Plus cu jante ADV

Tocmai de aceea, in 2015 a debutat pe piata a doua generatie R8. Oferita exclusiv impreuna cu un propulsor V10 aspirat natural de 5.2 litri, transmisie automata S-Tronic cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, si tractiune integrala sau spate, in versiunea de top acesta ofera 610 cai putere si 560 Nm cuplu.

Audi R8 V10 Plus cu jante ADV

Ne referim desigur la R8-ul V10 Plus. Un asemenea model este si cel din imaginile alaturate, care insa a primit si cateva piese aftermarket, inclusiv un pachet aerodinamic complet. Confectionat din fibra de carbon, acesta include o buza pentru spoiler-ul fata, praguri, difuzor de aer si o aripa spate pe care nu o poti rata.

Audi R8 V10 Plus cu jante ADV

Supercarul german a trecut si pe la specialistii ADV1, de unde a plecat cu un set de jante ADV10 M.V2 CS, cu diametrul de 20 de inch pe fata si de 21 pe spate si finisate intr-o nuanta speciala botezata Brushed Gloss Manbronze. Acesta completeaza foarte bine pachetul si merg de minune cu culoarea Nardo Grey cu care vine R8-ul din fabrica.

Audi R8 V10 Plus cu jante ADV

Nu stim daca unitatea de propulsie a ramas stock sau nu, insa in configuratie standard masina atinge 100 de km/h in doar 3.2 secunde si are o viteza maxima de 330 de km/h.

Audi R8 V10 Plus cu jante ADV

Audi R8 V10 Plus cu jante ADV

Audi R8 V10 Plus cu jante ADV

Audi R8 V10 Plus cu jante ADV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi R8 V10 Plus cu jante ADV
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2018