Si-au pus fanii in cap. Nemtii de la Lorinser au montat jante de Mercedes pe limuzina suprema de la BMW

Si-au pus fanii in cap. Nemtii de la Lorinser au montat jante de Mercedes pe limuzina suprema de la BMW
  • Jante inspirate de modele celebre de la Mercedes
  • Costa cel putin 725 de euro bucata
  • Se potrivesc si pe modele de la BMW
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Lorinser, un tuner specializat pe modele Mercedes, si-a uimit fanii cu cea mai recenta postare de pe Instagram. In ea apare un BMW Seria 7, de ultima generatie, echipat cu jante "de Mercedes".

Compania Lorinser a luat nastere in 1930 iar cinci ani mai tarziu a devenit vanzator oficial al gigantului Daimler AG si a preluat mentenanta modelelor Mercedes.

Din '76, Lorinser se ocupa cu modificarea exclusiva a modelelor brand-ului din Stuttgart insa acum pare ca vrea sa fure si din clientii conationalilor de la BMW. Cel putin asta se intelege din cea mai recenta postare facuta pe o retea de socializare.

In ea apare un BMW Seria 7, facelift, incaltat cu jantele LM2R, inspirate de modele legendare de la Mercedes, cum ar fi S-Class W140, W124 sau 190. Cu alte cuvinte, un BMW cu jante de Mercedes, o combinatie care, trebuie sa recunoastem, este chiar interesanta.

Seria 7 de la Lorinser

Jantele LMR2 sunt disponibile cu diametrul de 21 de inch si cu doua latimi: 9x21 costa 725 de euro, bucata, iar cele 10.5x21 costa 750 de euro in Germania.

Acestea sunt compatibile deasemenea cu Seria 7 dar si cu alte modele de la BMW, asa ca s-ar putea sa le vedem montate si pe Seria 5, spre exemplu.

Daca esti mai traditionalist, atunci poti oricand alege unul dintre tunerii de casa BMW, sau chiar o versiune Alpina.

Distribuie pe Facebook
mai multe