Si da Vinci ar aprecia un asemenea interior. Vilner reface integral cabina unui Maserati GranCabrio

Si da Vinci ar aprecia un asemenea interior. Vilner reface integral cabina unui Maserati GranCabrio
  • Cel mai nou proiect al bulgarilor de la Vilner are la baza modelul Maserati GranCabrio
  • Tratamentul propus de celebra companie de tuning de la sud de Dunare vizeaza exclusiv interiorul decapotabilei italiene
  • Lista cu bunatati include piele maronie, alcantara neagra, plus cusaturi contrastante albe
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata la inceputul anului 2007, actualul Maserati GranTurismo se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. Adio de la lumea auto se pregateste sa-si ia ramas bun si versiunea GranCabrio, care a oprit pentru moment in curtea celor de la Vilner pentru un nou interior.

Indiferent de unghiul din care il privesti, atat interiorul, cat si exteriorul sau iti lasa impresia ca totul este perfect. Situatia din teren sta insa cu totul altfel, posesorul acestui Maserati GranCabrio apeland la specialistii Vilner pentru o doza extra de exclusivism si calitate.

Din fericire pentru toti fanii automobilului italian, stilata caroserie echipata cu acoperis retractabil textil a scapat complet neatinsa, celebra companie de tuning de la sud de Dunare limitandu-se si in cazul de fata doar la imbunatatirea ambiantei de la nivelul cabinei.

Maserati GranCabrio cu interior VilnerMaserati GranCabrio cu interior Vilner

Absolut toate materialele folosite de Maserati pentru decorarea modelului GranCabrio au fost inlocuite cu unele noi, specialistii Vilner si proprietarul exemplarului cu pricina cazand de acord pentru adoptarea unei combinatii de piele maronie si alcantara neagra.

Pe langa nuanta de baza, pielea ce imbraca inclusiv plansa de bord, volanul in trei spite, fetele usilor sau cele patru scaune sport se lauda atat cu accente complementare de culoare rosie, cat si cu... cusaturi contrastante de culoare alba.

Schimbari importante au fost operate si la nivelul portbagajului, propunerile celebrei companii de tuning de la sud de Dunare pentru proprietarul automobilului italian incheindu-se in cele din urma cu o geanta de voiaj special conceputa.

Reamintim la final ca motorizarea V8 de 4.7 litri ascunsa sub capota nu a primit niciun fel de modificare, astfel ca fisa tehnica anunta in continuare un total de 460 de cai putere si 520 de Newton-Metri - valori suficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ cinci secunde, cat si pentru o viteza maxima de circa 285 de kilometri pe ora.

Maserati GranCabrio cu interior Vilner

Maserati GranCabrio cu interior VilnerMaserati GranCabrio cu interior Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Maserati GranCabrio cu interior Vilner
mai multe