Silver Story: Audi A8 by Hofele Design

Silver Story: Audi A8 by Hofele Design
Primavara si-a facut debutul, in mod oficial, insa in loc de ghiocei echipa de la Hofele vine cu un pachet complet upgradat pentru ... nu, nu pentru noi, ci pentru noua generatie de A8-uri. Programul tunerilor germani consta atat in imbunatatirea look-ului, cat si a performantelor masinii. 2 in 1!
Distribuie pe Facebook
Mai concret, echipa de la Hofele s-a gandit la tuning de motor pentru V8-urile pe benzina si benzina, obtinand 400, respectiv 395 CP, ambele imbunatiri setand acceleratia 0-100km/h la putin peste 5 secunde.

Coupe-ul inhamat cu mai multe putere vine echipat cu frane mai performante si o suspensie mai joasa, plus jante mai mari si anvelope dominatoare. Este, de asemenea, inclusa in pachet si o evacuare completa cu 4 tipsuri.

Silver Story: Audi A8 by Hofele Design


Trecand peste aceste detalii de inceput, de departe cea mai importanta parte a pachetului pregatit de Hofele reprezinta bodykit-ul. Acesta confera luxuriosului model un aer mai sportiv - include grila modificata, spoiler fata customizat, fuste laterale, prize de aer si un difuzor spate mai mare.

Pentru ca e vorba doar de un preview, nu putem spune daca echipa de tuneri germani are ceva de gand cat priveste interiorul. Intuitia spune ca da, deci pana la urmatoarele update-uri, ramai cu foarte modestul material foto facut public.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2010