Singurul 'VW Golf R400' din lume a fost scos la vanzare. Cum arata si cat costa masina germana

Singurul 'VW Golf R400' din lume a fost scos la vanzare. Cum arata si cat costa masina germana
  • Un VW Golf modificat sa semene cu conceptul R400 a fost scos la vanzare in Olanda
  • Exemplarul cu pricina ascunde insa sub capota un benzinar turbo de 1.2 litri si 137 CP
  • Nota de plata masinii fabricate in anul 2013 se ridica la suma de 17.500 de euro
Distribuie pe Facebook

Satul sa tot astepte dupa cei de la Volkswagen, un olandez a venit cu propria versiune a conceptului Golf R400. Masina in cauza este acum de vanzare in schimbul sumei de 17.500 euro.

Iti mai aduci aminte de R400, spectaculosul Golf dopat de Volkswagen cu 400 de cai putere? Ei bine, desi compania germana a promis-o, concept car-ul cu pricina nu a primit nici pana in ziua de astazi o versiune de serie.

Drept urmare, unul dintre numerosii posesori ai modelului de clasa compacta din Wolfsburg si-a modificat propriul exemplar pana ce acesta a ajuns sa semene cu prototipul anterior amintit.

Nu doar exteriorul s-a ales insa cu o lista generoasa de schimbari, spoilerele fata / spate agresiv stilizate si jantele din aliaj pe 19 inch fiind insotite de un volan sport cu o parte interioara plata, plus scaune fata cu suport lateral marit.

VW Golf R400 de vanzare

VW Golf R400 de vanzare

Pe scurt, diferentele dintre Golf-ul R400 prezentat de Volkswagen acum doi ani si acest Volkswagen Golf tunat sunt aproape insesizabile. Cel putin atunci cand vine vorba despre partea estetica.

Referitor la partea tehnica, vestile nu sunt la fel de imbucuratoare, exemplarul cu pricina gazduind in compartimentul motor o unitate turbo de... 1.2 litri si numai 86 de cai putere la momentul iesirii sale de pe linia de productie.

Lucrurile s-au schimbat insa intre timp, posesorul modelului de clasa compacta din Wolfsburg dezvaluind in anuntul de vanzare al masinii ca propulsorul in cauza a fost chipat pentru 137 CP.

Acelasi anunt de vanzare tine sa mai precizeze, de asemenea, si ca Volkswagen-ul Golf facut sa semene cu conceptul R400 a fost fabricat in anul 2013, respectiv a parcurs pana in prezent undeva in jurul a 51.000 de kilometri.

Ca dotari demne de mentionat avem faruri bi-xenon, tapiterie din piele, climatizare automata, dar si suspensie sport sau sistem de navigatie. La final, a ramas pretul de vanzare: 17.500 euro.

VW Golf R400 de vanzare

VW Golf R400 de vanzare

VW Golf R400 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze VW Golf R400 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2016