SLR McLaren Carbon by Project Kahn

SLR McLaren Carbon by Project Kahn
Tunerul britanic Project Kahn continua cu incercarea de perfectionare a masinilor perfecte si ne aduce astazi SLR McLaren Carbon.
Distribuie pe Facebook

Cu un design inconfundabil, inspirat de "Sagetiile Argintii" din Formula 1, supercarul germano-britanic nu simte nevoia de imbunatatiri estetice. Partea frontala cat mai lunga, "nasul" ce se termina cu celebra stea, "branhiile" laterale ce apartin parca unor pradatori din adancuri, usile ce se deschid in sensul aripilor de fluture, spatele un pic scurt dar impozant, eleronul ce iese timid din "caminul" sau si jantele cu design turbionar ce invart rotile...

Toate aceste elemente se armonizeaza perfect si fac din SLR unul din cele mai exotice modele ale secolului 21. Stai si te intrebi de ce ai modifica acest model... Un raspuns greu de dat, asa ca sarim direct la modificari.


Si totusi, Project Kahn s-a gandit mult inainte sa modifice acest model. Tocmai de aceea, la final au mai ramas doar un nou set de jante - 20 inci pe fata si 21 inci pe spate - si stopuri fumurii. Sigur ca nu am vorbit serios.

Acesta e stilul Project Kahn, cu modificari subtile dar de efect. Modificari care, de altfel, se continua si la interior, sub forma unor insertii de carbon sau piano black la nivelul volanului. Si nu numai...

Desigur, cei de la Project Kahn nu se puteau opri aici si au tinut neaparat sa puna cireasa pe tort. Cum altfel daca nu cu niste accesorii exclusiviste, cum ar fi un breloc pentru chei sau o umbrela de golf cu maner din fibra de carbon.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze McLaren SLR Carbon by Project Kahn
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2009