Smart Fortwo de la Aznom: IATA cea mai luxoasa masinuta din lume!

Smart Fortwo de la Aznom: IATA cea mai luxoasa masinuta din lume!
  • Cel mai luxos Smart Fortwo din lume se numeste Montenapo si vine de la Aznom
  • Masina germana se remarca la exterior printr-o combinatie de doua nuante mate
  • Interiorul propune piele naturala si un material special de la Ermenegildo Zegna
Distribuie pe Facebook

Practic, eficient si extrem de simpatic. Exista numeroase moduri in care noul Smart Fortwo iti poate zambetul pe buze, insa luxul nu este unul dintre acestea. Sau, mai bine zis, nu era pana acum.

Proaspat incaput pe mana specialistilor italieni de la Aznom, micutul automobil german s-a ales cu un interior care ar putea face invidios inclusiv mai marele Mercedes S-Class.

Si nu este nici un fel de exagerare, pielea naturala combinata cu materialul folosit de casa de moda Ermenegildo Zegna la colectia Prince of Wales reprezentand cel mai elocvent detaliu in acest sens.

Detaliu acompaniat, dupa cum putem observa si in cuprinzatoarea galerie foto, de un portbagaj accesorizat cu un suport special proiectat pentru a gazdui doua pahare si o sticla de Bollinger Special Cuvee.

Smart Montenapo By AznomSmart Montenapo By Aznom

Smart Montenapo By Aznom

In ceea ce priveste departamentul exterior, noul Smart Montenapo de la Aznom ne intampina alaturi de doua nuante cu finisare mata, cunoscute sub numele de Titanium Satin, respectiv Anthracite Grey.

Jantele de culoare neagra si inscriptiile Montenapo completeaza intr-un final lista cu modificari propusa de specialistii italieni, fiecare exemplar al micutului automobil german fiind...

... livrat la pachet alaturi de o geanta realizata din aceeasi piele naturala, respectiv material folosit de casa de moda Ermenegildo Zegna la colectia Prince of Wales despre care am precizat si anterior.

Pretul noului si exclusivistului Smart Montenapo ramane pentru moment un mister, oficialii companiei Aznom preferand sa precizeze in schimb ca imbunatatirile de ordin tehnic lipsesc cu desavarsire din peisaj.

Drept urmare, clientii vor fi nevoiti sa se multumeasca cu propulsorul standard de 999 de centimetri cubi si 71 de cai putere, care lucreaza in cazul de fata cu transmisia cu dublu ambreiaj Twinamic.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza astfel in 15.1 secunde, pe cand viteza maxima este de 151 km/h. Cat despre consumul de carburant, avem o medie de 4.1 l / 100 km.

Smart Montenapo By Aznom

Smart Montenapo By Aznom

Smart Montenapo By Aznom

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Smart Montenapo By Aznom
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2015