Special pentru seici: DMC prezinta noul Ferrari SPIA Middle East Edition

Special pentru seici: DMC prezinta noul Ferrari SPIA Middle East Edition
  • DMC modifica noul F12 Berlinetta de la Ferrari
  • Germanii ofera imbunatatiri tehnice si estetice
  • 354 kilometri pe ora atinge acum supercarul italian
Distribuie pe Facebook

O aparitie extrem de deasa pe strazile din Dubai, la fel de deasa precum Logan-ul pe drumurile patriei noastre am putea zice, noul Ferrari F12 Berlinetta a fost luat recent la modificat pentru a satisface gusturile si celui mai pretentios... detinator de petrol.

Cei care au pus mana pe un exemplar al noului Ferrari F12 Berlinetta au deja la dispozitie numeroase optiuni atunci cand vine vorba de tuning, seicii din Orientul Mijlociu bucurandu-se insa de un tratament special din partea germanilor de la DMC. Un tratament livrat sub forma impresionantului program SPIA Middle East Edition care, deloc surprinzator, se remarca pentru inceput printr-o caroserie finisata in auriu mat.

DMC SPIA Middle East Edition

De asemenea, in afara acestui detaliu, impresionanta creatie a companiei germane de tuning DMC se mai poate lauda si cu numeroasele sale elemente de fibra de carbon, prelungirea spoilerului fata, priza de aer atasata plafonului, pragurile laterale restilizate, difuzorul posterior de dimensiuni mai mult decat generoase, dar si eleronul pentru portbagaj fiind dintre cele mai reprezentative. Mai mult de-atat, impresionantul Ferrari F12 Berlinetta SPIA Middle East Edition se mai bucura si de prezenta unei dungi finisate in negru mat, lista cu atractii principale continuand cu jantele forjate cu design in cinci spite duble, oferite intr-o combinatie 21 / 22 inci (fata / spate).

DMC SPIA Middle East Edition

In ceea ce priveste aspectul tehnic, tratamentul suferit de supercarul constructorului din Maranello include un plus de 26 CP - obtinut in urma resoftarii unitatii de control si a instalarii unui sistem de evacuare realizat din titan, cei 766 cai putere produsi acum de propulsorul V12 de 6.3 litri ascuns sub capota promitandu-le viitoriilor pasageri o incursiune pana la pragul celor 354 kilometri pe ora.

DMC SPIA Middle East Edition

PS: In cazul in care pe fruntea ta nu scrie seic sau, pur si simplu, nu-ti plac modificarile stridente, atunci iti sugeram sa arunci o privire asupra noului Ferrari F12 Berlinetta de la Novitec Rosso.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze DMC SPIA Middle East Edition
mai multe