Specialitatea Zilei: Mercedes E55 AMG 4Matic cu interior Vilner

Specialitatea Zilei: Mercedes E55 AMG 4Matic cu interior Vilner
  • Cel mai nou proiect Vilner are la baza un Mercedes E55 AMG 4Matic din 2001
  • Exclusivistul automobil german se bucura acum de un interior in culoarea maro
  • Lista cu materiale folosite include piele, alcantara si fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Aventura bulgarilor de la Vilner in fascinanta lume a tuningului continua astazi cu un nou episod, specialistii din cadrul celebrei companii de la Sud de Dunare incantandu-ne de-aceasta data privirile cu un exclusivist Mercedes E55 AMG 4Matic. Modificat ca la carte, evident.

Produs in numai 653 de bucati, fiecare dintre acestea echipate cu cate un propulsor aspirat cu opt cilindri in V si capacitate de 5.5 litri, modelul Mercedes E55 AMG 2001 ocupa un loc fruntas in topul celor mai rare automobile iesite pe portile companiei din Affalterbach. Putin stiu insa ca super-sedanul german a fost disponibil la vanzare - doar prin comanda speciala, ce-i drept - si intr-o versiune dotata cu sistem de tractiune integrala.

Unul dintre cele opt exemplare Mercedes E55 AMG 4Matic (2001) construite vreodata a ajus pe mainile bulgarilor de la Vilner, specialistii din cadrul celebrei companii de la Sud de Dunare venind cu un pachet de tuning pe masura renumelui super-sedanului german.

Mercedes E55 AMG by Vilner

Mercedes E55 AMG by VilnerMercedes E55 AMG by Vilner

Altfel spus, lista cu imbunatatiri include o combinatie (deja) clasica de piele si alcantara, ambele livrate intr-o eleganta nuanta de maroniu si accesorizate cu o cusatura contrastanta.

In plus, pe langa imbracamintea in ton cu restul interiorului, volanul in patru spite a (mai) primit si un nou design, in timp ce plansa de bord si fetele usilor - atat cele fata, cat si cele spate - se pot lauda acum cu prezenta a numeroase ornamente realizate din fibra de carbon. Fibra de carbon finisata si ea in aceeasi nuanta eleganta de maroniu, bineinteles. Intr-un final, tratamentul Vilner destinat exclusivistului Mercedes E55 AMG 4Matic se incheie cu modificarile operate la nivelul portbagajului, modificari aproape trase la indigo cu cele putin mai sus enumerate.

Cat despre aspectul exterior, noutatile din cadrul acestui departament par sa lipseasca cu desavarsire, exceptie facand jantele din aliaj in 11 spite, al carui design ne duc cu gandul la compania Carlsson. Nu excludem insa posibilitatea sa ne fi inselat.

Mercedes E55 AMG by VilnerMercedes E55 AMG by Vilner

Mercedes E55 AMG by Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Mercedes E55 AMG by Vilner
mai multe