Sportec SP580 - Porsche Cayenne Turbo de 580 CP!

Sportec SP580 - Porsche Cayenne Turbo de 580 CP!
Elvetienii de la Sportec au dat nastere unui nou pachet de modificari pentru ultimul Porsche Cayenne Turbo, ce aduce cu sine o serie de imbunatatiri atat la nivel tehnic, cat si estetic. Botezata SP580, noua creatie a companiei de tuning dezvaluie inca din denumire numarul cailor putere pe care ii ascunde sub capota.
Distribuie pe Facebook

Prin simpla reconfigurare a unitatii de control, compania elvetiana a reusit sa stoarca din propulsorul V8 twin turbo de 4.8 litri alti 80 CP si 100 Nm. Asadar, bucurandu-se acum de prezenta a nu mai putin de 580 cai putere si 700 Nm, impresionantul Porsche Cayenne Turbo accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.4 secunde (cu 0,3 secunde mai putin fata de versiunea standard, care reuseste acelasi lucru in 4.7 secunde), in timp ce viteza maxima a crescut de la 278 pana la 285 km/h. De asemenea, noul Sportec SP580 vine la pachet si cu un sistem de evacuare ce se bucura de patru tobe de esapament (90 mm fiecare), in timp ce forta de oprire este garantata de un set de frane performante ce se lauda cu etriere cu sase pistonase pe fata si patru pistonase pe spate.

Sportec SP580 - Un alt Porsche Cayenne de peste 550 CP!

In ceea ce priveste aspectul estetic, noua creatie ramane fidela motto-ului companiei care suna in felul urmator: "more substance, less style". Asadar, elvetienii de la Sportec au renuntat la ideea de a mai modifica si exteriorul deja-impresionantului Porsche Cayenne Turbo, singurele imbunatatiri prezente aici fiind reprezentate de jantele pe 22 inci; combinate cu un modul electronic ce coboara suspensia pneumatica cu aproximativ 30 milimetri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche Cayenne by Sportec
mai multe