Sportec SPR1 FL - Fenomenul Turbo cu 858 CP la bord!

Sportec SPR1 FL - Fenomenul Turbo cu 858 CP la bord!
Primele cifre si fotografii oficiale ale noului-si-extremului Sportec SPR1 FL sunt chiar aici. Mic indiciu: Ultima creatie a elvetienilor este rapida. Ridicol de rapida.
Distribuie pe Facebook
Sportec nu este chiar genul de companie despre care sa auzi noutati zilnic. Tunerul elvetian iubeste sa stea ascuns in spatele cortinei si, la momentul potrivit, sa surprinda precum o vipera veninoasa din regiunile Africii. Iar dezvaluirea extremului SPR1 FL nu face nici o exceptie de la regula.

Imediat dupa capturarea unui exemplar al speciei Porsche 997.2 Turbo, inginerii de la Sportec au dat startul procesului de metamorfozare. Modificat pentru a livra celui aflat la volan nu mai putin de 858 cai putere si 880 Nm, extremul supercar se bucura acum de prezenta unor turbine uriase, combinate cu un performant intercooler, o noua admisie si alte cateva "chestii". De asemenea, transmisia manuala in sase trepte a primit un nou ambreiaj si lucreaza impreuna cu un sistem de tractiune integrala, plus un limited-slip differential. Rezultatul? Creatia tunerului elvetian este capabila sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.0 secunde, in timp ce bariera celor 200 km/h este zdrobita dupa numai 9.7 secunde. Iar asta nu e tot. Noua arma de distrugere in masa semnata Sportec ajunge la 300 km/h - cu start de pe loc, intr-un impresionant 18 secunde, fenomenul turbo SPR1 FL oprindu-se din accelerat abia dupa ce acul vitezometrului indica 380 km/h!

Intregul moment de glorie este tinut sub control de un sistem performant cu discuri uriase, in timp ce un nou kit aerodinamic se asigura ca supercarul germano-elvetian ramane lipit de asfalt.

Sportec SPR1 FL - Fenomenul Turbo cu 858 CP la bord!

Sportec SPR1 FL - Fenomenul Turbo cu 858 CP la bord!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Sportec SPR1 FL
mai multe