Stie ca i-a scazut valoarea dar chiar nu-l intereseaza. Conduce o HONDA NSX tunata, de toata frumusetea

  • Elementele confectionate din FRP
  • Oferta include si o suspensie pneumatica
  • Pot fi comandate si individual
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestei Honda NSX a optat pentru un pachet de tuning semnat de Liberty Walk. Elementele pachetului pot fi comandate si individual, nu doar ca si un intreg.

Ferrari-urile cu motoare V8 erau masinile sport de batut la finalul anilor '80 iar Honda si-a propus sa faca asta cu un model mai accesibil dar care sa ofere aceleasi performante ca si masinile cu emblema Calutului Cabrat. Numele sau a fost NSX, a debutat in 1989 cu ocazia Salonului Auto de la Chicago iar la dezvoltarea a contribuit legendarul Ayrton Senna, pe atunci pilot la echipa de Formula 1 McLaren.

LB-Works Honda NSX

Honda NSX a fost prima masina de serie cu caroserie confectionata in totalitate din aluminiu si, initial, a fost echipata cu un propulsor V6 de 3.0 litri, construit si el din acelasi material. Aveai asadar o masina sport usoara, cu tractiune spate, performanta si mai ales accesibila.

LB-Works Honda NSX

In functie de starea in care se afla, un exemplar NSX din prima generatie - cu acele faruri escamotabile de care nu ai cum sa nu te indragostesti - costa destul de mult chiar si in ziua de azi. Daca vorbim despre unul impecabil si, poate, cu putina istorie in spate, atunci pregateste-te sa scoti din buzunare lejer peste 100.000 de euro.

LB-Works Honda NSX

Cu cat este mai original, cu atat este mai valoros. Dar mai sunt unii impatimiti care nu se pot abtine si modifica sportiva japoneza, printre cele mai populare pachete de tuning pentru ea fiind cel semnat de Liberty Walk. Si NSX-ul din imagini are un astfel de pachet, denumit sugestiv LB-Works Honda NSX, si include celebrele aripi evazate cu niturile la vedere, splitter-ul frontal, pragurile, aripa spate si difuzorul de aer.

LB-Works Honda NSX

Elementele aerodinamice sunt confectionate din FRP (plastic ranforsat cu fibra) si se potrivesc pe orice versiune de NSX din prima generatie. Acestea pot fi comandate fie separat, fie individual. Oferta japonezilor de la Liberty Walk include si o suspensie pneumatica care costa 9.100 de dolari.

LB-Works Honda NSX

LB-Works Honda NSX

LB-Works Honda NSX

LB-Works Honda NSX

LB-Works Honda NSX

LB-Works Honda NSX

LB-Works Honda NSX

LB-Works Honda NSX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze LB-Works Honda NSX
mai multe