Straluceste atat de tare ca o poti vedea si de pe ISS. Tuningul mai putin obisnuit primit de aceasta masina germana

Straluceste atat de tare ca o poti vedea si de pe ISS. Tuningul mai putin obisnuit primit de aceasta masina germana
  • Cel mai nou tuning pentru BMW M6 vine de la Fostla
  • Propunerea nemtilor consta intr-o folie cromata
  • Modificarile continua cu mai multe detalii din carbon
Distribuie pe Facebook

Fostla este una dintre numeroasele companii de tuning care au luat la modificat ultima generatie a modelului BMW M6, asemeni 'suratelor' de la Hamann, G-Power si AC Schnitzer. Spre deosebire insa de creatiile celor din urma, numai in cazul de fata se poate discuta si despre o caroserie cromata.

Una dintre primele optiuni ale celor care cauta sa isi personalizeze intr-un mod inedit masina din dotare, compania germana cunoscuta sub numele Fostla a facut-o din nou lata.

A luat un BMW M6 de ultima generatie, adica modelul care ofera pana la 600 CP dintr-un motor V8 bi-turbo de 4.4 litri, si l-a imbracat intr-o folie de culoare neagra, cu finisare cromata.

Pentru ca meniul sa fie complet, compania germana de tuning a mai instalat si cateva elemente exterioare din fibra de carbon, precum prelungirile spoilerelor sau eleronul portbagajului.

Intr-un finala, masina de patru persoane dornice de senzatii tari a marcii BMW s-a ales si cu patru jante din aliaj vopsite in doua culori, daca luam in considerare si cromul buzei.

Din cate se pare, interiorul imbracat in piele si echipat cu numeroase tehnologii de ultima ora al decapotabilei M6 a fost pastrat in configuratia originala de specialistii Fostla.

Cel mai probabil la fel s-a intamplat si in cazul motorului V8 bi-turbo de 4.4 litri - si pana la 600 CP - anterior mentionat, informatiile oficiale in acest sens lipsind cu desavarsire din peisaj.

Ca au fost operate cateva modificari si sub capota sau nu, pana la urma urmei nici nu mai conteaza: nu de lipsa performantelor se poate plange actuala generatie a masinii bavareze.

BMW M6 cromat

BMW M6 cromat

BMW M6 cromat

BMW M6 cromat

BMW M6 cromat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M6 cromat
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2017