Subaru a construit aceasta limuzina pentru un client de-al sau. Acum, clientul o vinde pentru aceasta suma de bani

Subaru a construit aceasta limuzina pentru un client de-al sau. Acum, clientul o vinde pentru aceasta suma de bani
  • O limuzina Subaru Tribeca a fost scoasa la vanzare in SUA
  • Produsa de marca japoneza, aceasta ofera un motor V6 de 3.6
  • Cumparatorul va avea de achitat 39.995 dolari pentru masina 4x4
Distribuie pe Facebook

Cel mai interesant anunt auto din ultima perioada de timp are ca subiect principal o limuzina marca si modelul Subaru Tribeca construita de... insasi compania Subaru.

39.995 dolari. Nu este chiar o suma de bani aleasa la intamplare, ci cam de atat ai nevoie pentru a deveni fericitul proprietar al doua exemplare Subaru noi-noute: un Impreza si un Crosstrek, ambele in versiunea entry-level.

Daca nu ai nevoie insa de doua automobile, ei bine... cu aceiasi 39.995 dolari mai poti achizitiona - atentie!, probabil singura limuzina construita si vanduta vreodata de marca japoneza in toata istoria sa de 60+ ani.

Subaru Tribeca limuzina

Subaru Tribeca limuzina

Este vorba, mai precis, despre un Tribeca model 2010, pe care inginerii companiei din Tara Soarelui Rasare l-au asamblat special pentru unul dintre cei mai mari dealeri Subaru de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Potrivit anuntului de vanzare, respectiva limuzina a avut in tot acest timp doar in singur proprietar, despre care nu se poate spune ca ar fi urcat in fiecare zi la volan: ceasurile de bord indica doar 68.210 kilometri parcursi.

Totodata, vanzatorul mai tine sa ii informeze pe potentialii clienti ai acestui interminabil Subaru Tribeca si ca modelul japonez gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu sase cilindri si capacitatea de 3.6 litri.

Niciun cuvant cu privire la puterea maxima trecuta in fisa tehnica a limuzinei in cauza, ci doar cateva date si detalii despre cum propulsorul V6 lucreaza alaturi de o cutie automata si un sistem de tractiune integrala.

Acum, daca vine vorba de partea estetica, respectivul Subaru Tribeca stie negresit cum sa iasa in evidenta: cu o pereche de jante aurii in sapte spite si un minibar care sa gazduiasca suficienta bautura pentru toata canapeaua.

Subaru Tribeca limuzina

Subaru Tribeca limuzina

Subaru Tribeca limuzina

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Subaru Tribeca limuzina
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2017