Suma surprinzatoare pentru care se vinde Lada ASTA lasata pe burta

Suma surprinzatoare pentru care se vinde Lada ASTA lasata pe burta
  • O Lada 1200 e acum de vanzare in... Miami, Statele Unite
  • Masina se bucura de numeroase modificari, printre care si o suspensie pneumatica
  • Pretul de achizitie se ridica la suma de 17.900 de dolari
Distribuie pe Facebook

O Lada 1200 fabricata in anul 1978 si importata recent in SUA este acum de vanzare pe eBay. Pretul berlinei rusesti il aflam chiar din randurile urmatoare.

Inainte insa de toate, tinem sa precizam ca exemplarul cu pricina - care poate fi admirat pentru moment pe strazile extravagantului Miami, se bucura si de cateva modificari.

Avem, pentru inceput, caroseria finisata intr-un rosu stralucitor, evidential la randul sau de numeroase elemente cromate - precum barele fata / spate sau oglinzile laterale, daca vrei.

Cea mai notabila imbunatatire la nivel de exterior o reprezinta insa, fara dar si poate, garda la sol redusa prin intermediul unei suspensii pneumatice.

Si chiar daca o Lada 1200 lasata pe burta nu este ceva care sa vezi zilnic - nici macar in Rusia, proprietarul american al masinii cu pricina nu s-a oprit aici din modificari. Ba dimpotriva...

Lada 1200 de vanzareLada 1200 de vanzare

Lada 1200 de vanzare

Iti mai aduci aminte de rosul stralucitor despre care spuneam ca finiseaza caroseria? Ei bine, aceeasi nuanta poate fi admirata inclusiv la nivelul interiorului.

Volanul sport cu design in trei spite se bucura si el de toate ingredientele necesare pentru a iesi in evidenta, lista cu ingrediente magice continuand cu "galagiosul" sistem audio...

... si incheindu-si in cele din urma cu - exact, ai vazut / citit bine!, claxonul imprumutat de la un camion. Cica pentru a-ti face simtita prezenta, nu de alta.

Cat despre partea tehnica, (cel mai probabil) singura Lada 1200 care poate fi admirata pentru moment pe strazile extravagantului Miami se lauda cu un motor de 1.3 reconstruit chiar acum 8.000 de kilometri.

In perfecta stare de functionare sunt, ne dezvaluie anuntul de vanzare, si franele sau ambreiajul alaturi de care este livrate transmisia manuala in patru rapoarte.

Asadar, acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat un singur lucru de precizat, si anume pretul de 17.900 dolari perceput de proprietarul american al berlinei rusesti. Ai plati atat pentru o Lada 1200, fie ea si modificata?

Lada 1200 de vanzare

Lada 1200 de vanzare

Lada 1200 de vanzare

Lada 1200 de vanzare

Lada 1200 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Lada 1200 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2015