Sunt primii care au tunat limuzina suprema de la AUDI. Intregul pachet costa mai putin de 3.500 de euro

Sunt primii care au tunat limuzina suprema de la AUDI. Intregul pachet costa mai putin de 3.500 de euro
  • ABT a lansat un pachet aerodinamic extins pentru noul A8
  • Aripa spate din fibra de carbon costa 1.168 de euro
  • Motorul V6 diesel dezvolta 330 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Tunerul de casa al gigantului german Volkswagen a dezvoltat un pachet de tuning pentru noua generatie a limuzinei Audi A8. Acesta include cateva modificari estetice dar si cateva imbunatatiri tehnice care vizeaza motorul diesel de 3.0 litri.

Ajuns la a patra generatie, Audi-ul A8 este mai luxos, mai atragator si mai performant ca oricand. Insa nemtii de la ABT Sportsline sunt de parere ca limuzina suprema din Ingolstadt merita mai mult, asa ca au lansat un pachet aerodinamic extins care sa o scoata si mai tare in evidenta.

Audi A8 de la ABT Sportsline

Fie ca vorbim de spoilerul fata, de partea inferioara a barei de protectie din spate sau de aripa spate discreta, toate sunt confectionate din materiale de inalta calitate, inclusiv din fibra de carbon. Pretul acestora? 3.420 de euro pe piata din Germania, fara taxe. Numai aripa spate costa 1.168 de euro.

In acelasi timp, clientii au de ales din mai multe versiuni de jante, cu diametrul cuprins intre 20 si 22 de inch. Audi-ul A8 din aceste imagini are montat un set de jante negre pe 22 de inch ABT Sport GR.

Audi A8 de la ABT Sportsline

ABT Sportsline a dezvoltat in urma cu cateva luni si un pachet de performanta care poate fi instalat pe unitatea diesel de 3.0 litri turbo, care echipeaza versiunea A8 50 TDI. Aceasta vine din fabrica cu 286 de cai putere si 600 Nm cuplu, insa dupa o resoftare ECU, motorul dezvolta acum 330 de cai putere si 650 Nm cuplu.

Tunerul nu a dezvaluit noile performante, insa un A8 50 TDI stock atinge 100 de km/h in 5.9 secunde si are o viteza maxima limitata electronic la 250 de km/h. Asta in ciuda faptului ca are o masa proprie de 2.050 de kilograme. Pretul de pornire pentru un astfel de exemplar este de aproximativ 93.000 de euro, cu toate taxele incluse.

Audi A8 de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2018